Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Eindhoven

In bepaalde zorgsituaties kan 24 uurs zorg een uitkomst bieden. Steeds meer mensen hebben behoefte aan meer zorg. Daarom kiezen ze voor 24 uurs zorg om thuis te kunnen blijven wonen. Dit kan best intens zijn, want dit betekent dat uw naaste of cliënt elke uur van de dag en nacht hulp nodig heeft. Hiervoor wordt meestal een zorgteam van vrienden en familieleden paraat gemaakt die elkaar afwisselt in het verzorgen van uw naaste.

Wanneer is 24 uurs zorg in Eindhoven van toepassing?

Als uw naaste of cliënt gehele dag en nacht zorg en praktische hulp nodig heeft in een regio in Eindhoven. Onze zorgstudenten bieden die ondersteuning aan om de cliënt en mantelzorger te ontzorgen 24 uur lang. De mantelzorger hoeft even geen zorg te verlenen en kan genieten van de inzet van de zorgstudent.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Eindhoven?

Voor de 24 uurs zorg kunt u een zorgstudent van Mantelaar inzetten. Mantelaar kan snel schakelen en wij zorgen ervoor dat uw zorgvraag voorop staat. Samen met u zoeken we naar de perfecte match voor de cliënt en zorgstudent. Wij willen altijd de beste match maken tussen cliënt en zorgstudent, ook al is de vraag soms voor op korte termijn. Mantelaar streeft ernaar om binnen 5 dagen na intake, een voorstel te kunnen doen met 1 of meerdere zorgstudenten. Wanneer 24 uurs zorg in Eindhoven echter sneller nodig is, lukt het ons vaak ook om een rooster binnen 1 of 2 dagen rond te krijgen.

Tarieven voor 24 uurs zorg in Eindhoven

Voor deze vorm van zorg hanteert Mantelaar een speciaal 24 uurs zorg tarief, namelijk €345,12,- voor de gehele 24 uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt om zorg te verlenen of voor praktische hulp en gezelschap.

Vergoedingen voor mantelzorg in Eindhoven

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals PGB en vanuit de verzekering. Mantelaar vraagt geen PGB aan, maar via deze route kunt u PGB aanvragen.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: