Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Eindhoven

Soms heeft een cliënt constante zorg nodig en soms vindt uw naaste het fijn dat er ‘s nachts iemand is die een oogje in het zeil houdt. Voor u is deze taak wellicht te zwaar om op u te nemen, omdat u de hele nacht op moet blijven en u de volgende dag weer aan het werk moet. Dit maakt het praktisch niet haalbaar. Bij Mantelaar kunt u aangeven wat er nodig is aan nachtzorg. Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn voor u. Opeens slaapt er iemand in huis die u niet kent. Voordat de student van Eindhoven daadwerkelijk bij u aan de slag gaat, zal er eerst nog een kennismaking plaatsvinden. Tijdens dit gesprek kunt u samen met de zorgstudent afspraken maken over de werkzaamheden van de nachtdiensten.

Wanneer is nachtzorg in Eindhoven van toepassing?

Iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht, komt in aanmerking voor nachtzorg. Dementerenden dwalen ’s nachts nog wel eens rond of kunnen onrustig zijn. Wanneer u een kind heeft met een handicap of een chronische ziekte, kunnen de nachten ook zwaar zijn. Wellicht heeft u vraagtekens of nachtzorg ook voor uw situatie van toepassing is of bent u opzoek naar mantelzorgondersteuning in de nacht. Het beste is dat u dan het contactformulier kunt invullen. Dan nemen wij contact met u op.

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Eindhoven?

De zorgstudenten volgen zorggerelateerde studies zoals geneeskunde of verpleegkunde. Is uw naaste misschien onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie of sociaal werk een uitkomst bieden. Voor cliënten die moeilijk ter been zijn en valgevaarlijk, kan een student fysiotherapie een juiste match zijn. Heeft u wel behoefte aan verpleegtechnische handelingen? Dan kan een geneeskundestudent u daar wellicht bij ondersteunen. Alle zorgstudenten nemen een signalerende rol aan en zullen dit na elke dienst rapporteren.Het leuke van Mantelaar is dat u de zorgstudent in de regio van Eindhoven ook wat kunt bieden. Vanuit de zorgstudent is er behoefte om de opgedane kennis te kunnen toepassen in de praktijk.

Tarieven en vergoedingen voor nachtzorg in Eindhoven

Het nachttarief van Mantelaar bedraagt 15,55 euro per uur, en geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Voor een volledige nachtdienst betaalt u 139,95 euro. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens. Hierbij kan u denken aan totale 24 uurs zorg of respijtzorg in uw regio in Eindhoven.

Slaapdienst

De nachtdiensten worden gezien als slaapdiensten. Tegen het nachttarief mag de zorgstudent tot 3 keer per nacht gewekt worden. Als blijkt dat de zorg in de nacht intensiever is dan gedacht en de zorgstudent meer dan 3 keer per nacht zorg moet leveren, dan zullen wij met u in overleg gaan over het tarief.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: