Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Particuliere thuiszorg in Eindhoven

Particuliere thuiszorg in Eindhoven betekent dat u zelfstandig uw zorg bepaalt. Er is geen overheidsinstantie en geen bedrijf als tussenpersoon. U of uw naaste kan zelf keuzes maken en zelf de zorg vormgeven naar eigen behoefte. Bij particuliere thuiszorg in Eindhoven heeft u de regie in handen over uw zorg. U benadert op eigen initiatief een zorgbemiddelaar zoals Mantelaar. U geeft deze de opdracht om de zorg of ondersteuning voor u of uw naaste in Eindhoven te zoeken. Dit op de door u gewenste dagen en tijden. U bent contactpersoon, als cliënt of mantelzorger. Samen met u kijken wij waar de zorgbehoefte ligt en op basis daarvan gaan wij op zoek naar de perfecte match in uw regio in Eindhoven.

Neem contact met ons op

Wanneer is particuliere thuiszorg in Eindhoven van toepassing?

Iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht, komt in aanmerking voor nachtzorg. Ouderen met dementie dwalen ’s nachts nog wel eens rond of kunnen onrustig zijn. Wanneer u een kind heeft met een handicap of een chronische ziekte, kunnen de nachten ook zwaar zijn. Wellicht heeft u vraagtekens of nachtzorg ook voor uw situatie van toepassing is of bent u opzoek naar mantelzorgondersteuning in de nacht. Het beste is dat u dan het contactformulier kunt invullen. Dan nemen wij contact met u op.

Waarom particuliere thuiszorg via Mantelaar in Eindhoven?

De zorgstudenten volgen zorggerelateerde studies zoals social work of verpleegkunde. Is uw naaste misschien onrustig, angstig of verward, dan kan een student sociaal werk een uitkomst bieden. Voor cliënten die moeilijk ter been zijn en valgevaarlijk, is een student fysiotherapie de beste match. Heeft u wel behoefte aan verpleegtechnische handelingen? Dan kan een verpleegkunde student u daarbij ondersteunen. Alle zorgstudenten nemen een signalerende rol aan en zullen dit na elke dienst rapporteren.Het leuke van Mantelaar is dat u de zorgstudent in de regio van Eindhoven ook wat kunt bieden. Vanuit de zorgstudent is er behoefte om de opgedane kennis te kunnen toepassen in de praktijk.

Tarieven en vergoedingen voor particuliere thuiszorg in Eindhoven

Een zorgstudent in Eindhoven voor particuliere inzet €20,52. Dit dagtarief is van 7.00 uur en 22.00 uur. Als u een zorgstudent voor een dag en nacht wilt inzetten, betaalt u een tarief van €345,12. Dan komt u in aanmerking voor de zorgvorm van 24 uurs zorg.

U bevindt zich hier: