Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Zorg bij dementie in Eindhoven

Dementie is een ziekte die op de leeftijd van 40 al geconstateerd kan worden. Meestal is het rond de 65, maar het kan jonger zijn. Het kan voorkomen dat uw naaste de ziekte dementie krijgt. De taak om de zorg voor uw naaste op u te nemen, kan erg zwaar zijn. Al helemaal als u daarnaast nog werkt. Vaak wordt het dan nog niet herkend als de ziekte dementie. Via Mantelaar kunt u een zorgstudent inzetten om de zorg van uw naaste in Eindhoven op zich te nemen. Onze zorgstudenten in Eindhoven volgen een zorggerelateerde studie zoals geneeskunde of psychologie. Is uw naaste misschien onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie een nachtdienst de juiste ondersteuning geven. Voor cliënten die moeite hebben met lopen en staan en snel vallen, kan een student fysiotherapie uw naaste ondersteunen. Bij Mantelaar kunt u zelf aangeven wat voor soort zorg u nodig heeft.

Neem contact met ons op

Wanneer is zorg bij dementie in Eindhoven van toepassing?

Iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning bij dagelijkse behoeftes komt in aanmerking voor zorg bij dementie in Eindhoven. Cliënten met dementie kunnen gaan dwalen in de nacht en kunnen nog wel eens onrustig zijn. Dan is het fijn dat iemand een nachtzorg komt doen en de zorg van uw naaste op zich neemt. U kunt ook 24 uurs zorg via Mantelaar inregelen met meerdere zorgstudenten. Misschien vraagt u zich af of zorg bij dementie in Eindhoven ook voor uw situatie van toepassing is. Wij bekijken graag samen met u naar uw zorgsituatie.

Waarom zorg bij dementie via Mantelaar in Eindhoven?

Onze zorgstudenten doen een zorggerelateerde opleiding. Zij hebben dus affiniteit met de zorg en hebben al theoretische kennis van dementie. Bij de eerste sollicitatie geven studenten aan of zij al praktische ervaring hebben met zorg bij dementie. Op basis van deze informatie kunnen wij een goede selectie maken voor uw zorgvraag. Daarbij studenten onze studenten in Eindhoven en selecteren wij ze op de regio voor de beste match.

Tarieven en vergoedingen voor zorg bij dementie in Eindhoven

Met behulp van de uurtarieven, €19,50 per uur, kunt u zelf bepalen hoeveel zorg u kan en wil inkopen in Eindhoven. Een bezoek duurt altijd minimaal twee uur. U kunt ook kiezen voor respijtzorg, nachtzorg of 24 uurs zorg. Daarbij kunt u een deel vergoeden en een deel zelf afnemen. Bekijk onze tarieven voor een zorgstudent.

U bevindt zich hier: