Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Tilburg

Wij bieden mantelzorgondersteuning aan in Tilburg. Wat houdt de mantelzorgondersteuning van Mantelaar in? Wij werken met zorgstudenten die u of uw naaste in de veilige omgeving van hun huis mantelzorgondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u bij verschillende werkzaamheden ondersteunen op het gebied van zorg, gezelschap en praktische hulp. Naast Tilburg bieden wij mantelzorgondersteuning aan in meerdere steden in Noord-Brabant.

Ondersteuning in de mantelzorg voor uw naaste in elke regio van Tilburg

Onze zorgstudenten studeren in Tilburg en zijn daarom woonachtig in de buurt van de stad. Wij proberen elke zorgstudent en cliënt met elkaar te matchen in dezelfde regio. Hierdoor is de inzet van de studenten flexibel en kunt u snel diensten afstemmen.

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Tilburg

Bent u woonachtig in Tilburg en heeft u behoefte aan een zorgstudent?

Diensten Tilburg

Mantelzorgondersteuning in Tilburg

VGZ Tilburg

Iedereen met het VGZ Tilburg-pakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 15 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar. 

Klik hier voor meer info

Dagbesteding. Mantelaar als alternatief.

De dagbesteding is dicht. Zorgvragers zitten op het moment thuis. De druk op mantelzorgers wordt steeds groter en zij kunnen niet altijd geven wat de zorgvrager nodig heeft.

Klik hier voor meer info

 

Mantelzorg in Tilburg

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor uw naaste in Tilburg? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan uw cliënt. Dit betekent dat u geheel ontzorgd wordt als mantelzorger en onze student de zorg en praktische hulp, maar ook even het gezelschap overneemt.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Tilburg

Een oplossing voor vervangende mantelzorg is 24 uurs zorg in Tilburg. Dit betekent dat een zorgstudent stand-by staat om 24 uurs zorg te kunnen verlenen. Omdat onze studenten allemaal een zorggerelateerde studie doen, is dit een kans voor hun om praktische ervaring opdoen. Dit hoeft niet alleen zorg te zijn. Dit kan ook gezelschap of praktische hulp zijn.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Tilburg

Mantelzorger zijn voor iemand die dementeert kan heel zwaar zijn. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, kan moeilijk zijn. Voor de zorg van uw naaste met dementie biedt Mantelaar in Tilburg een zorgstudent aan. Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte match in uw regio van Tilburg.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Tilburg

Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. Bij ouder worden worden onze geestelijke en lichamelijke functies geleidelijk minder. De zorgstudent van Mantelaar ondersteuning bieden in zorg, gezelschap en praktische hulp in elke regio in Tilburg.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Tilburg

Thuiszorg in Tilburg hoeft niet altijd door een instantie geregeld te worden, maar kan ook particulier afgenomen worden bij Mantelaar. Dit betekent dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo een match wordt met een zorgstudent.

Lees verder

 

Nachtzorg in Tilburg

Wat een zorgstudent kan doen, is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen bij dementie. De zorgstudenten kunnen ‘lage complexe’ nachtzorg aanbieden. Dit betekent dat er geen voorbehouden handelingen plaatsvinden, zoals medicatie toedienen, wondzorg of een katheter verwisselen.

Lees verder

 

Respijtzorg in Tilburg

Respijtzorg in Tilburg betekent dat er vervanging komt voor de mantelzorger. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een professional. Bij Mantelaar is dit een zorgstudent. Deze zorgstudent neemt de zorg, gezelschap en praktische hulp op zich in verschillende soorten diensten bij u of uw naaste thuis.

Lees verder

U bevindt zich hier: