Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Tilburg

Soms heeft een cliënt constante zorg nodig en soms vindt uw naaste het fijn dat er ‘s nachts iemand is die een oogje in het zeil houdt. Voor u is deze taak wellicht te zwaar om op u te nemen, omdat u de hele nacht op moet blijven en u de volgende dag weer aan het werk moet. Dit maakt het praktisch niet haalbaar. Bij Mantelaar kunt u aangeven wat er nodig is aan nachtzorg. Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn voor u. Opeens slaapt er iemand in uw huis die u niet kent. Voordat de student daadwerkelijk bij u in Tilburg aan de slag gaat, zal er eerst een kennismaking plaatsvinden. Tijdens dit gesprek kunt u samen met de zorgstudent afspraken maken over de werkzaamheden van de nachtzorg.

Neem contact met ons op

Wanneer is nachtzorg in Tilburg van toepassing?

Iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht, komt in aanmerking voor nachtzorg via Mantelaar in Tilburg. Ouderen met dementie dwalen ’s nachts nog wel eens rond of kunnen onrustig zijn. Wanneer u een kind heeft met een handicap of een chronische ziekte, kunnen de nachten ook zwaar zijn. Ook dan kan Mantelaar de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Wellicht heeft u vraagtekens of nachtzorg ook voor uw situatie van toepassing is. Of bent u opzoek naar de beste ondersteuning in de nacht. Het beste wat u dan kan doen is het contactformulier kunt invullen. Dan nemen wij contact met u op.

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Tilburg?

De studenten van Mantelaar volgen zorggerelateerde studies zoals geneeskunde of fysiotherapie. Is uw naaste misschien onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie of sociaal werk een uitkomst bieden. Voor cliënten die moeilijk ter been zijn en valgevaarlijk, kan een student fysiotherapie of chirotherapie een juiste match zijn. Heeft u wel behoefte aan verpleegtechnische handelingen? Dan kan een verpleegkunde student u daar wellicht bij ondersteunen. Alle zorgstudenten nemen een signalerende rol aan en zullen na elke dienst een verslag van de dienst maken. Het leuke van Mantelaar is dat u de student in de regio van Tilburg ook wat kunt bieden. Vanuit de zorgstudent is er behoefte om de opgedane kennis te kunnen toepassen in de praktijk.

Tarieven en vergoedingen voor nachtzorg in Tilburg

Het nachttarief van Mantelaar bedraagt 15,55 euro per uur, en geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Voor een volledige nachtdienst betaalt u 139,95 euro. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens. Hierbij kan u denken aan totale 24 uurs zorg of respijtzorg in uw regio in Tilburg.

Slaapdienst

De nachtdiensten worden gezien als slaapdiensten. Tegen het nachttarief mag de zorgstudent tot 3 keer per nacht gewekt worden. Als blijkt dat de zorg in de nacht intensiever is dan gedacht en de zorgstudent meer dan 3 keer per nacht zorg moet leveren, dan zullen wij met u in overleg gaan over het tarief.

U bevindt zich hier: