Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Ouderenzorg in Tilburg

Ouderenzorg is zorg voor mensen die door ouderdom lichamelijk en/of geestelijk achteruit zijn gegaan. De groep ouderen is ten opzichte van (jong) volwassen en kinderen altijd kleiner geweest. Hier vindt een verschuiving in plaats. Op dit moment zijn er rond de 1,3 miljoen 75- plussers in Nederland en dit zal in 2030 rond de 2,1 miljoen zijn. Dit maakt dat ouderenzorg vandaag de dag veel aandacht krijgt. De groep ouderen groeit enorm en de druk in de zorg neemt toe, ook in Tilburg.

Neem contact met ons op

Wanneer is ouderenzorg in Tilburg van toepassing?

Iedereen die behoefte heeft aan zorg, ondersteuning en gezelschap bij het ouder worden, komt in aanmerking voor ouderenzorg in Tilburg. Ouderen met dementie kunnen gaan dwalen en kunnen nog wel eens onrustig zijn. Dan is het fijn dat iemand een dienst voor zorg, gezelschap of praktische hulp komt doen. Misschien vraagt u zich af of u ondersteuning in de zorg nodig heeft. Wij kijken graag met u naar uw zorgvraag in Tilburg.

Waarom mantelzorg via Mantelaar in Tilburg?

Om de juiste zorg te kunnen geven, koppelen wij zorgstudenten die een zorggerelateerde studie volgen. Is uw naaste bijvoorbeeld onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie uit Tilburg in de nacht komen ondersteunen. U geeft zelf aan wat voor zorg u of uw naaste nodig heeft. Wij geloven dat u uw eigen zorg kunt bepalen. Samen met u kijken we waar de zorgbehoefte ligt en aan de hand daarvan maken wij een selectie voor de beste match.

Tarieven voor ouderenzorg in Tilburg

Het tarief voor ouderenzorg in Tilburg is het dagtarief van €20,52 per uur. U dient minimaal 2 uur af te nemen per dienst. Zorg bij dementie wordt door een aantal zorgverzekeringen vergoed zoals VGZ, IZZ, Unive, IZA, UMC als u aanvullend verzekerd bent. 

U bevindt zich hier: