Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Particuliere thuiszorg in Tilburg

Particuliere thuiszorg in Tilburg betekent dat u de regie heeft over uw eigen zorg. U of uw naaste maakt zelf de keuze in welke vorm van zorg er nodig is. Bij particuliere thuiszorg bepaalt u uw zorg. U benadert op eigen initiatief een zorgbemiddelaar zoals Mantelaar. Er is geen tussen instantie nodig om de zorg te regelen. Met de zorgstudent stemt u de diensten af. U bent de contactpersoon, als cliënt of mantelzorger. Samen met u kijken wij waar de zorgbehoefte ligt en op basis daarvan gaan wij op zoek naar de beste match in uw regio in Tilburg.

Neem contact met ons op

Wanneer is particuliere thuiszorg in Tilburg van toepassing?

Heeft uw hulp nodig bij alledaagse behoeftes zoals, boodschappen doen, koken, naar toilet gaan of klaarmaken voor de dag en/of nacht? Dan is particuliere thuiszorg van toepassing. Zorg zelf regelen in Tilburg betekent vooral: zelf beslissen, zelf bepalen en ook zelf betalen. De voordelen van particuliere zorg in Tilburg zijn groot: u heeft niet te maken met regels van instellingen of instanties, u heeft de vrijheid zelf te bepalen hoeveel diensten zorg u nodig heeft.

Waarom particuliere thuiszorg via Mantelaar in Tilburg?

Mantelaar neemt zoveel mogelijk zaken uit uw handen. Onder andere verzorgen wij de administratie voor de zorg en de student. Wij werken met een online omgeving waar u zelf veel kunt regelen met kantoor en de student. Daar kunt u onder andere de agenda en de dagboekberichten teruglezen. De zorgstudent schrijft deze na elke dienst. Samen met de zorgstudent stemt u wens van diensten en werkafspraken af en Mantelaar zorgt voor de facturatie. Het aanvragen van een zorgstudent in Tilburg kan heel makkelijk. Benieuwd hoe het werkt? Wij gaan vrijblijvend het gesprek met u aan.

Tarieven voor particuliere thuiszorg in Tilburg

Het tarief voor particuliere thuiszorg in Tilburg is het dagtarief van €20,52 per uur. U dient minimaal 2 uur af te nemen per dienst. Voor een nachtdienst betaalt u €15,55 per uur en €139,95,-  voor de hele nacht. 

Daarbij hebben we een speciaal 24 uurs tarief van €345,12,- .

U bevindt zich hier: