Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Vervangende mantelzorg in de provincie Noord-Holland

Mantelaar biedt verschillende diensten aan in verschillende steden in Noord Holland. Heeft u door omstandigheden als een ziekte, een handicap of ouderdomskwalen behoefte aan hulp die dag en nacht kan worden ingezet? Dan kunt u gebruik maken van vervangende of ondersteunende mantelzorg, oftewel respijtzorg. Onze hulp wordt in zeer uiteenlopende gevallen ingeschakeld, zowel door zorgvragers als hun mantelzorgers. Dit kan in situaties zijn bij dementie of ouderenzorg.

Voor persoonlijke zorg en gezelschap kunt u altijd bij ons terecht. Wij bieden graag de ondersteuning die het voor u mogelijk maakt om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij selecteren onze zorgstudenten in uw regio en zorgen voor de perfecte match met de zorgbehoevende.

In welke regio’s in Noord-Holland zijn wij actief?

In de provincie Noord-Holland is Mantelaar actief in meerdere regio’s. Voor vervangende mantelzorg hoeft u niet perse in steden als Amsterdam of Haarlem te wonen. Ook in kleinere steden en dorpen zoals Abcoude en Bloemendaal bieden wij onze 24 uurs zorg en nachtdiensten aan. Neem contact met ons op als u hier gebruik van wilt maken en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Vervangende mantelzorg in Noord-Holland

Bent u woonachtig in Noord-Holland en heeft u behoefte aan vervangende mantelzorg?

Noord Holland

Waarom uw zorg via de Mantelaar?

Wij zijn dé specialist in vervangende mantelzorg. Mantelaar koppelt studenten met een zorggerelateerde studie aan ouderen voor zorg en gezelschap. Vervangende mantelzorg, respijtzorg, kan op verschillende manieren worden vergoed. Bekijk hier de tarieven.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: