Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Alkmaar

In bepaalde situaties kan 24 uurs zorg in Alkmaar echt een uitkomst bieden. Steeds meer mensen hebben behoefte aan meer zorg en kiezen dan voor zorg die 24 uur lang duurt. Dit kan best intens zijn, want dit betekent dat uw naaste of cliënt elke uur van de dag hulp nodig heeft. Hiervoor wordt meestal een zorgteam in de buurt paraat gemaakt die elkaar afwisselt in het verzorgen van uw naaste. Bij Mantelaar vinden wij het belangrijk dat u zolang mogelijk thuis kan blijven wonen. Thuis is waar het hart is, uw huis in uw stad Alkmaar. Graag kijken we samen met u waar u behoefte aan heeft.

Zorgstudenten van Mantelaar

Neem contact met ons op

Wanneer is 24 uurs zorg in Alkmaar van toepassing?

24 Uurs zorg is van toepassing als u of uw naaste dag en nacht zorg nodig heeft en u woonachtig bent in de regio Alkmaar. Dit kan zijn omdat u of uw naaste gaat dwalen of een glaasje water nodig heeft en er op de cliënt gepast moet worden. In sommige gevallen kan het zijn dat de cliënt omgedraaid moet worden en volledige nachtzorg nodig heeft. In Alkmaar bieden wij ondersteuning door zorgstudenten aan.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Alkmaar?

Onze zorgstudenten doen een zorggerelateerde studie in Alkmaar en zijn naast hun studie flexibel in te zetten. Wij snappen dat het spannend kan zijn dat er elk uur van de dag en nacht iemand in huis is. Daarom komt de zorgstudent eerst kennismaken voor een klik. Tijdens deze afspraak leert u elkaar kennen en maakt u afspraken over de werkzaamheden voor de zorgstudent. Wij vinden het belangrijk dat de zorgstudent uit dezelfde regio van Alkmaar komt als de cliënt. Dit maakt het makkelijker en flexibeler om afspraken te maken met elkaar.

Tarieven voor 24 uurs zorg in Alkmaar

Voor deze vorm van zorg hanteert Mantelaar een speciaal 24 uurs zorg tarief. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt om zorg te verlenen.

Vergoedingen voor mantelzorg in Alkmaar

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoedt worden uit verschillende bronnen zoals PGB en vanuit de verzekering. Mantelaar vraagt geen PGB aan, maar via deze route kunt u PGB aanvragen.

U bevindt zich hier: