Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Alkmaar

Nachtzorg is een vorm van zorg die voor ieder is die in Alkmaar woont. De cliënt heeft dan behoefte aan zorg en ondersteuning in de nacht. Als u of uw naaste in de nacht dwaalt of onrustig is, dan is het fijn dat er iemand is die uw naaste ondersteunt. Die de zorg op zich neemt. Daarom vinden wij het belangrijk om snel te schakelen. Wij streven om binnen 24 uur contact op te nemen voor een intake. Wij vinden uw zorgvraag belangrijk en zorgen dat deze voorop staat. Voor al onze cliënten willen wij de beste match maken, ook als dit op de korte termijn is. Onze student sluit aan bij uw zorgbehoefte. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in Alkmaar?

Alkmaar

Neem contact met ons op

Wanneer is nachtzorg in Alkmaar van toepassing?

Iedereen in Alkmaar die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht, komt in aanmerking voor nachtzorg. Bijvoorbeeld bij dementie of chronisch ziek zijn. Dementerenden dwalen ’s nachts nog wel eens rond of kunnen onrustig zijn. Bij cliënten die chronisch ziek zijn,kunnen de nachten ook zwaar zijn. Wellicht heeft u vraagtekens of nachtzorg voor uw situatie in Alkmaar van toepassing is of bent u opzoek naar mantelzorgondersteuning in de nacht.

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Alkmaar?

Om de juiste nachtzorg te kunnen geven, koppelen wij zorgstudenten die een zorggerelateerde studie in Alkmaar volgen. Is uw naaste bijvoorbeeld onrustig, angstig of verward, dan komt een student psychologie of geneeskunde ondersteuning geven. U geeft zelf aan wat voor zorg u of uw naaste nodig heeft. Nachtzorg kan erg zwaar zijn voor u als u, naast het verzorgen van uw naaste, de volgende dag aan het werk moet. Dit maakt het praktisch niet haalbaar en daarom kunt u een zorgstudent in Alkmaar van Mantelaar inzetten.

Tarieven en vergoedingen voor nachtzorg in Alkmaar

Het nachttarief in Alkmaar bedraagt 15,55 euro per uur, en geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Voor een volledige nachtdienst betaalt u 139,95 euro. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens. Hierbij kan u denken aan totale 24 uurs zorg of respijtzorg.

Slaapdienst

De nachtzorg in Alkmaar worden gezien als slaapdiensten. Tegen het nachttarief mag de zorgstudent tot 3 keer per nacht gewekt worden. Als blijkt dat de zorg in de nacht intensiever is dan gedacht en de zorgstudent meer dan 3 keer per nacht zorg moet leveren, dan zullen wij met u in overleg gaan over het tarief.

U bevindt zich hier: