Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Amsterdam

In bepaalde situaties kan 24 uurs zorg echt een uitkomst bieden. Steeds meer mensen hebben behoefte aan meer zorg en kiezen dan voor 24 uurs zorg. Dit kan best intens zijn, want dit betekent dat uw naaste of cliënt elke uur van de dag hulp nodig heeft. Hiervoor wordt meestal een zorgteam paraat gemaakt die elkaar afwisselt in het verzorgen van uw naaste.

Zorgstudenten van Mantealaar

Neem contact met ons op

Wanneer is 24 uurs zorg in Amsterdam van toepassing?

Als uw naaste of cliënt de klok rond zorg nodig heeft in een regio in Amsterdam. Dit kan zijn omdat degene gaat dwalen of een glaasje water nodig heeft. In sommige gevallen kan het zijn omdat de cliënt omgedraaid moet worden. In Amsterdam staat voor u een zorgstudent van Mantelaar klaar om 24 uurs zorg te geven.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Amsterdam?

Voor de 24 uurs zorg kunt u een zorgstudent van Mantelaar inzetten. Mantelaar kan snel schakelen en vindt het belangrijk om goed te luisteren naar uw zorgvraag. Wij willen altijd de beste match maken tussen cliënt en zorgstudent, ook al is de vraag soms voor op korte termijn. Mantelaar streeft ernaar om binnen 5 dagen na intake, een voorstel te kunnen doen met 1 of meerdere zorgstudenten. Wanneer 24 uurs zorg in Amsterdam echter sneller nodig is, lukt het ons vaak ook om een rooster binnen 1 of 2 dagen rond te krijgen. Bij spoedaanvragen kunnen wij helaas geen garantie bieden.

Tarieven voor 24 uurs zorg in Amsterdam

Voor deze vorm van zorg hanteert Mantelaar een speciaal 24 uurs zorg tarief. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt om zorg te verlenen.

Vergoedingen voor mantelzorg in Amsterdam

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals PGB en vanuit de verzekering. Mantelaar vraagt geen PGB aan, maar via deze route kunt u PGB aanvragen.

U bevindt zich hier: