Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Ouderenzorg in Amsterdam

Ouderenzorg is zorg voor mensen die door ouderdom lichamelijk en/of geestelijk achteruit zijn gegaan. De groep ouderen is ten opzichte van (jong) volwassen en kinderen altijd kleiner geweest. Hier vindt een verschuiving in plaats. Op dit moment zijn er rond de 1,3 miljoen 75- plussers in Nederland en dit zal in 2030 rond de 2,1 miljoen zijn. Dit maakt dat ouderenzorg vandaag de dag veel aandacht krijgt. De groep ouderen groeit enorm en de druk in de zorg neemt toe.

Mevrouw Dekker

Neem contact met ons op

Wanneer is ouderenzorg in Amsterdam van toepassing?

Als uw naaste lichamelijk en/of geestelijk achteruit gaat, is er sprake van ouderdom en zal er zorg voor ouderen nodig zijn. Kenmerken van ouder worden zijn bijvoorbeeld spullen en belangrijke data vergeten, moeite hebben lopen of lang staan, slechtziend. De kenmerken hebben gevolgen waardoor een oudere hulp nodig heeft.

Waarom ouderenzorg via Mantelaar in Amsterdam?

Mantelaar is de specialist op het gebied van ouderenzorg in Amsterdam. Onze zorgstudenten kunnen die zorg geven die er nodig is. Dit kan van verpleegtechnische handelingen zijn tot het geven van gezelschap. De match zal gemaakt worden in de regio van Amsterdam waar uw naaste woonachtig is.

Tarieven en vergoedingen voor ouderenzorg in Amsterdam

Het aanvragen van een zorgstudent kan veel vragen kan heel makkelijk. Benieuwd hoe het werkt en of de inzet wordt het mogelijk vergoed? Bekijk onze tarieven voor een zorgstudent.

U bevindt zich hier: