Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Particuliere thuiszorg in Amsterdam

Particuliere thuiszorg in Amsterdam betekent meestal dat u zelfstandig uw zorg bepaalt. Het is geen overheidsinstantie en geen bedrijf. U of uw naaste kan zelf keuzes maken en zelf de zorg vormgeven naar zijn of haar behoefte. Bij particuliere thuiszorg heeft u regie over uw eigen zorg. U benadert op eigen initiatief een zorgbemiddelaar zoals Mantelaar. Er is geen tussen instantie nodig om zorg af te nemen. U geeft Mantelaar de opdracht om de zorg of ondersteuning voor u of uw naaste in Amsterdam te regelen op de door u gewenste dagen en tijden. U bent contactpersoon, als cliënt of mantelzorger. Samen met u kijken wij waar de zorgbehoefte ligt en op basis daarvan gaan wij op zoek naar de perfecte match in uw regio in Amsterdam.

Mevrouw de Gast en Kees Flamingen

Neem contact met ons op

Wanneer is particuliere thuiszorg in Amsterdam van toepassing?

Wanneer uw hulp nodig heeft bij alledaagse activiteiten zoals, boodschappen doen, koken, naar toilet gaan of klaarmaken voor de dag en/of nacht. Zorg zelf regelen in Amsterdam betekent vooral: zelf beslissen, zelf bepalen en ook zelf betalen. De voordelen van particuliere zorg in Amsterdam zijn groot: u bent niet gebonden aan regels van instanties, u heeft de vrijheid zelf te bepalen hoeveel uren zorg u nodig heeft.

Waarom particuliere thuiszorg via Mantelaar in Amsterdam?

Mantelaar neemt zoveel mogelijk zaken uit handen onder andere de administratie van het afnemen van de zorg. Dit doen wij door middel van een online omgeving waar u zelf veel kunt regelen met kantoor en student. Daar kunt u onder andere de agenda en de dagboekberichten teruglezen. Samen met de zorgstudent stemt u diensten en werkafspraken af en Mantelaar zorgt voor de facturatie. Het aanvragen van een zorgstudent in Amsterdam kan heel makkelijk. Benieuwd hoe het werkt en of de inzet wordt het mogelijk vergoed?

Tarieven en vergoedingen voor particuliere thuiszorg in Amsterdam

Met behulp van de uurtarieven van Mantelaar kunt u zelf bepalen hoeveel zorg u kan en wil inkopen in Amsterdam. Een bezoek duurt altijd minimaal twee uur. U kunt ook kiezen voor respijtzorg in dagdelen, nachtzorg of 24 uurs zorg. Daarbij kunt u een deel vergoeden en een deel zelf afnemen. Bekijk onze tarieven voor een zorgstudent.

U bevindt zich hier: