Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Haarlem

Zelf 24 uurs zorg geven is onmogelijk. Meestal heeft u zelf al een zorgteam paraat staan om de zorg van u of uw naaste op zich te nemen. Mantelzorg is een extra taak en Mantelaar biedt zorgstudenten aan om deze over te nemen, ook voor 24 uur. In Haarlem zorgen wij er voor dat er een zorgteam van studenten voor u klaarstaat.

Zorgstudenten van Mantelaar

Neem contact met ons op

Wanneer is 24 uurs zorg in Haarlem van toepassing?

Als uw naaste of cliënt de klok rond zorg nodig heeft in een regio in Haarlem. Dit kan zijn omdat degene gaat dwalen of een glaasje water nodig heeft. In sommige gevallen kan het zijn omdat de cliënt omgedraaid moet worden. In elke regio van Haarlem hebben wij studenten die klaar staan om 24 uurs zorg te geven.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Haarlem?

Als er 24 uurs zorg nodig is, kunt u gebruik maken van deze dienst van Mantelaar. Bij Mantelaar vinden wij het belangrijk dat we goed luisteren naar uw zorgvraag en hier snel op te schakelen. Wij willen altijd de beste match maken tussen cliënt en zorgstudent, ook al is de vraag soms voor op korte termijn. Voor een dienst van 24 uur zetten wij soms meerdere studenten in die elkaar afwisselen. Met alle studenten maakt u en uw naaste eerst kennis. Alle studenten komen uit de regio Haarlem.

Tarieven voor 24 uurs zorg in Haarlem

Mantelaar heeft een speciaal tarief voor 24 uurs zorg. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt om zorg te verlenen.

Vergoedingen voor mantelzorg in Haarlem

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals PGB en vanuit de verzekering. Samen met VGZ heeft Mantelaar een overeenstemming over het afnemen van zorg. Bekijk hier of uw regio in Haarlem er ook bij zit. U kunt hier uw PGB aanvragen.

U bevindt zich hier: