Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning aanvragen in Overijssel

In Overijssel koppelt Mantelaar zorgstudenten aan mantelzorgers en cliënten om deze te ondersteunen in zorg en gezelschap. Misschien bent u zelf een mantelzorger en neemt u de zorg van uw naaste op zich. Dit kan, naast uw werk en/of gezin, een zware taak zijn. Bij Mantelaar kunt u terecht voor ondersteuning in de zorg. Wij bieden graag de ondersteuning die het mogelijk maakt dat ieder zo lang mogelijk thuis in Overijssel kan blijven wonen. Wij zorgen voor de juiste zorg, op de juiste plek en op het juiste moment met de juiste zorgstudent. Daarom zijn wij dé specialist in mantelzorgondersteuning in Overijssel.

In Overijssel zijn wij in de volgende regio’s actief

In meerdere regio’s biedt Mantelaar ondersteuning aan. Niet alleen in grote steden van Overijssel, maar ook in kleinere steden en dorpen biedt Mantelaar ondersteuning aan voor mantelzorgers en cliënten. In steden zoals Zwolle en Enschede ondersteunen wij, maar ook in Deventer en Almelo bieden wij diverse diensten aan. Onder andere nachtzorg of 24 uurs zorg. Wilt u weten waar wij u in kunnen ondersteunen en welke diensten wij aanbieden? Neem contact met ons op.

Ondersteunende mantelzorg in Overijssel

Bent u woonachtig in Overijssel en wilt u mantelzorgondersteuning?

Mantelzorgondersteuning in Overijssel

Waarom ondersteuning via Mantelaar?

Wij koppelen zorgstudenten om te zorgen voor de juiste zorg, op de juiste plek en op het juiste moment. Daarom zijn wij dé specialist in mantelzorgondersteuning in Overijssel. Mantelaar matcht zorgstudenten aan degenenen die zorg, gezelschap en praktische hulp nodig hebben. Vervangende mantelzorg, oftewel respijtzorg, kan op verschillende manieren worden vergoed. Bekijk hier de tarieven en vergoedingen via de verzekering of PGB.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: