Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Een zorgstudent in Almelo voor de zorgbehoefte

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Almelo. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Overijssel.

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Almelo.

Woont u in Almelo en heeft u behoefte aan een zorgstudent?

Diensten Almelo

Mantelzorgondersteuning in Almelo
 

Nachtzorg in Almelo

De zorgstudenten doen geen voorbehouden handelingen tijdens de nachtzorg in Almelo, zoals medicatie toedienen, wondzorg of een katheter verwisselen. Maar wat een zorgstudent wel kan is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen bij dementie. In sommige gevallen zelfs omdraaien. Zo kan u als partner met een gerust hart doorslapen.

Lees verder

 

Mantelzorg in Almelo

Bent u in Almelo op zoek naar mantelzorgondersteuning? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan degene die een zorgbehoefte heeft. Wij brengen eerst de zorgvraag in kaart door een vrijblijvende en persoonlijke intake. Aan de hand hiervan maken wij de perfecte match met een zorgstudent.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Almelo

Thuiszorg hoeft niet altijd door een instantie of instelling geregeld te worden, maar wordt ook wel particulier afgenomen. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo wordt gematcht met de zorgstudent. Zaken zoals facturatie en administratie regelt u samen met Mantelaar.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Almelo

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. Onze zorgstudenten in Almelo ontzorgen de cliënt en mantelzorger door zorgwerkzaamheden over te nemen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Almelo

Deze vorm van zorg kan erg intensief zijn. Onze zorgstudenten kunnen u ontzorgen door een dagdeel of de gehele dag en nacht, 24 uur, de zorg op zich te nemen. Onze studenten doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan geneeskunde of verpleegkunde zijn en ze willen naast hun studie relevante praktijkervaring opdoen. Hierdoor kunnen wij de perfecte match maken.

Lees verder

 

Respijtzorg in Almelo

Een dienst van Mantelaar in Almelo is respijtzorg. Dit betekent dat er vervanging geregeld wordt voor de mantelzorger. De zorgstudent neemt de totale zorg van de mantelzorger over, zodat deze iets anders kan doen. Deze zorgstudent neemt de zorg en gezelschap op zich in verschillende soorten diensten.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Almelo

Mantelaar heeft persoonlijke zorg, afgestemd op uw behoefte, hoog in het vaandel staan. Het allerbelangrijkst is dat u en de cliënt een veilig en vertrouwd gevoel hebben. Al onze zorgstudenten worden gescreend op achtergrond, opleiding, ervaring en VOG voordat we gaan matchen. Daarbij trainen wij ze vooraf op omgaan met dementie.

Lees verder

U bevindt zich hier: