Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Almelo

Bij Mantelaar vinden wij het belangrijk dat u zolang mogelijk thuis kan blijven wonen. Thuis is waar het hart is, uw huis in uw stad Almelo. Het kan zo zijn dat u of uw naaste dag en nacht zorg nodig heeft en u daarbij ondersteuning nodig heeft. Dit valt onder 24 uurs zorg. Wij begrijpen dat dit best intens is, omdat dit betekent dat er elk uur van de dag iemand bij u langskomt om te ondersteunen. Graag kijken we samen met u waar u behoefte aan heeft. Aan de hand hiervan matchen wij de perfecte zorgstudent.

Wanneer is 24 uurs zorg in Almelo van toepassing?

24 Uurs zorg is van toepassing als u of uw naaste dag en nacht zorg nodig heeft en u woonachtig bent in de regio Almelo. Dit kan zijn omdat degene gaat dwalen of een glaasje water nodig heeft en er op de cliënt gepast wordt. In sommige gevallen is het belangrijk dat de cliënt omgedraaid wordt en volledige nachtzorg nodig heeft. In Almelo hebben wij zorgstudenten die hier ondersteuning in bieden.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Almelo?

Onze zorgstudenten doen een zorggerelateerde studie in de regio van Almelo en zijn naast hun studie flexibel inzetbaar. Wij snappen dat het spannend kan zijn, ieder uur van de dag en nacht iemand in huis te hebben. Daarom komt de zorgstudent eerst langs om te kijken of er een klik is. Tijdens deze afspraak leert u elkaar kennen en maakt u afspraken over de werkzaamheden van de zorgstudent. Wat wij belangrijk vinden is dat de zorgstudent uit dezelfde regio van Almelo komt als de cliënt. Dit maakt het makkelijker en flexibeler om afspraken te maken met elkaar.

Tarieven voor 24 uurs zorg in Almelo

Mantelaar heeft een speciaal tarief voor 24 uurs zorg in Almelo en dit is €345,12 voor 24 uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt om zorg te verlenen.

Vergoedingen voor mantelzorg in Almelo

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals PGB en vanuit de verzekering. Samen met VGZ heeft Mantelaar een overeenstemming over het afnemen van zorg. Bekijk hier of uw regio in Zwolle er ook bij zit. U kunt hier uw PGB aanvragen.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: