Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Een zorgstudent in Zwolle voor de zorgbehoefte

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Zwolle. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Overijssel.

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Zwolle

Woont u in Zwolle en heeft u behoefte aan een zorgstudent?

Diensten Zwolle

Mantelzorgondersteuning in Zwolle
 

Nachtzorg in Zwolle

De zorgstudenten doen geen voorbehouden handelingen tijdens de nachtzorg, zoals medicatie toedienen, wondzorg of een katheter verwisselen. Maar wat een zorgstudent wel kan is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen bij dementie. Zo kan u als partner met een gerust hart doorslapen.

Lees verder

 

Mantelzorg in Zwolle

Bent u in Zwolle op zoek naar mantelzorgondersteuning? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan degene die een zorgbehoefte heeft. Voordat we een match maken, komen we voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw naaste) thuis om de zorgbehoefte van het bezoek in kaart te brengen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Zwolle

Een oplossing voor langdurige zorg is 24 uurs zorg. Dit betekent dat er dag en nacht een zorgstudent kan ondersteunen. Dit is voor de zorgstudenten een mooie kans om praktijkervaring op te doen. Onze studenten doen een zorggerelateerde studie in Zwolle.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Zwolle

Thuiszorg wordt vaak door een instantie geregeld, maar dit hoeft niet altijd aan de orde te zijn. Thuiszorg kan ook particulier afgenomen worden. Bij Mantelaar betekent dit dat de samenwerking tussen Mantelaar en de cliënt zelf en zo wordt gematcht met de zorgstudent.

Lees verder

 

Respijtzorg in Zwolle

Mantelaar biedt respijtzorg in Zwolle aan, wat ook wel voor vervangende mantelzorg staat. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een professional, in ons geval een zorgstudent. Deze zorgstudent neemt de zorg, gezelschap en praktische hulp op zich in verschillende soorten diensten. Respijtzorg wordt vergoed door VGZ.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Zwolle

Mantelzorger zijn voor iemand die dementie heeft kan erg belastend zijn op uw dagelijkse leven. Het kan best moeilijk zijn om uw naaste in zo’n situatie te zien en daarom wilt het zo gemakkelijk mogelijk maken voor de dementerende. Mantelaar biedt voor de zorg van uw naaste met dementie een zorgstudent aan.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Zwolle

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar ondersteuning bieden in zorg, gezelschap en praktische hulp in Zwolle.

Lees verder

U bevindt zich hier: