Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Zwolle

Zelf 24 uurs zorg geven is onmogelijk. Meestal heeft u zelf al een zorgteam paraat staan om de zorg van u of uw naaste op zich te nemen. Mantelzorg is een extra taak en Mantelaar biedt zorgstudenten aan om deze over te nemen, ook voor 24 uur. In Zwolle zorgen wij er voor dat er een zorgteam van studenten voor u klaarstaat.

Wanneer is 24 uurs zorg in Zwolle van toepassing?

Als uw naaste of cliënt de klok rond zorg nodig heeft in een regio in Zwolle. Dit kan zijn omdat de zorgbehoevende gaat dwalen en erop gepast moet worden. In sommige gevallen kan het zijn omdat de cliënt omgedraaid moet worden. In elke regio van Zwolle hebben wij studenten die klaarstaan om 24 uurs zorg te geven.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Zwolle?

Als er 24 uurs zorg nodig is, kunt u gebruik maken van deze dienst van Mantelaar. Wij vinden het belangrijk dat we goed luisteren naar uw zorgvraag en hier snel opschakelen. Wij willen altijd de beste match maken tussen cliënt en zorgstudent, ook al is de vraag soms voor op korte termijn. Voor een dienst van 24 uur zetten wij soms meerdere studenten in die elkaar afwisselen. Met alle studenten maken u en uw naaste eerst kennis. Alle studenten komen uit de regio Zwolle.

Tarieven voor 24 uurs zorg in Zwolle

oor deze vorm van zorg hanteren wij een speciaal 24 uurs zorg tarief, namelijk €345,12,- voor de gehele 24 uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt bij u thuis in Zwolle.

Vergoedingen voor mantelzorg in Zwolle

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals PGB en vanuit de verzekering. Samen met VGZ heeft Mantelaar een overeenstemming over het afnemen van zorg. Bekijk hier of uw regio in Zwolle er ook bij zit. U kunt hier uw PGB aanvragen.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: