Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in de provincie Utrecht

Heeft u door omstandigheden als ziekte, een handicap of ouderdomskwalen behoefte aan hulp die dag en nacht kan worden ingezet? Dan kunt u gebruik maken van particuliere thuiszorg. In de provincie Utrecht biedt Mantelaar haar verschillende diensten aan op het gebied van mantelzorgondersteuning.Wellicht bent u zelf een mantelzorger en neemt u de zorg van uw naaste op zich. Onze zorgstudenten worden vergoed door vele verzekeringen als vervangende mantelzorg, oftewel respijtzorg.

Waar is Mantelaar actief in Utrecht?

Mantelaar is in meerdere regio’s actief in de provincie Utrecht. Voor ondersteuning in de mantelzorg hoeft u niet perse in de grotere steden van de provincie als Utrecht of Amersfoort te wonen. Ook in kleinere steden en dorpen zoals Zeist en Veenendaal bieden wij onze 24 uurs zorg aan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem contact met ons op. .

Mantelzorgondersteuning in de provincie Utrecht

Bent u woonachtig in Utrecht en heeft u behoefte aan mantelzorgondersteuning?

Utrecht

JannekeJanneke Nannen - Regiomanager

085 - 0643030
jannekenannen@mantelaar.nl

Waarom uw zorg via Mantelaar?

Wij zorgen voor de juiste zorg, op de juiste plek en op het juiste moment. Daarom zijn wij dé specialist in mantelzorgondersteuning. Mantelaar koppelt zorgverleners aan degenenen die zorg en gezelschap nodig hebben. Vervangende mantelzorg, oftewel respijtzorg, kan op verschillende manieren worden vergoed. Bekijk hier de tarieven en hoe u een vorm van zorgondersteuning kunt aanvragen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: