Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Amersfoort

Bij Mantelaar vinden wij het belangrijk dat u zolang mogelijk thuis kan blijven wonen. Thuis is waar het hart is, uw huis in uw stad Amersfoort. Het kan zo zijn dat u of uw naaste dag en nacht zorg nodig heeft en u daarbij ondersteuning nodig heeft. Dit valt onder 24 uurs zorg. Bij Mantelaar begrijpen we dat dit best intens kan zijn, omdat dit betekent dat er elk uur van de dag iemand bij u langskomt in Amersfoort om te ondersteunen. Graag kijken we samen met u waar u behoefte aan heeft.

Wanneer is 24 uurs zorg in Amersfoort van toepassing?

24 Uurs zorg is van toepassing als u of uw naaste dag en nacht zorg nodig heeft en u woonachtig bent in de regio Amersfoort. Dit kan zijn omdat degene gaat dwalen of een glaasje water nodig heeft en er op de cliënt gepast moet worden. In sommige gevallen kan het zijn omdat de cliënt omgedraaid moet worden en volledige nachtzorg nodig heeft. In Amersfoort hebben wij zorgstudenten die mantelzorgondersteuning kunnen bieden.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Amersfoort?

Onze zorgstudenten doen een zorggerelateerde studie en zijn naast hun studie flexibel om diensten mee af te spreken. Wij snappen dat het spannend kan zijn, ieder uur van de dag en nacht iemand in huis te hebben. Daarom komt de zorgstudent eerst langs om te kijken om kennis te maken. Tijdens deze afspraak leert u elkaar kennen en maakt u afspraken over de werkzaamheden van de zorgstudent. Wat wij bij Mantelaar belangrijk vinden is dat de zorgstudent uit dezelfde regio van Amersfoort komt als de zorgbehoevende. Dit maakt het makkelijker en flexibeler om afspraken te maken met elkaar.

Het tarief voor 24 uurs zorg in Amersfoort

Een zorgstudent van Mantelaar voor 24 uurs zorg kost €345,12,- per 24 uur. Dit is €14,38 per uur. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elk uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar bij u langskomt om zorg te verlenen of een bakje koffie komt doen.

Vergoedingen voor mantelzorg in Amersfoort

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals het PGB. Dit is geld dat u toegewezen krijgt van de gemeente, wanneer u daar recht op heeft.

De diensten van Mantelaar worden vergoed vanuit verschillende verzekeringen. Samen met VGZ heeft Mantelaar een samenwerking, waarbij een zorgstudent vergoed kan worden uit de collectieve verzekering van VGZ. Dit betekent dat u recht heeft op respijtzorg. Bekijk hier de voorwaarden en check of u hier ook recht op heeft.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: