Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Een zorgstudent in Utrecht voor uw naaste

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Utrecht. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Utrecht.

Lees meer over Zilveren Kruis

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Utrecht

Bent u woonachtig in Utrecht en heeft u behoefte aan een zorgstudent?

Diensten Utrecht

Mantelzorgondersteuning in Utrecht

JannekeJanneke Nannen - Regiomanager

085 - 0643030
jannekenannen@mantelaar.nl

 

Mantelzorg in Utrecht

Bent u op zoek naar mantelzorgondersteuning voor u of uw naaste in Utrecht? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan uw cliënt. Voordat we kunnen koppelen, komen we voor een intake bij u (of uw oudere) thuis om de zorgbehoefte in kaart te brengen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Utrecht

Deze vorm van zorg is lastig in uw eentje te dragen. Onze zorgstudenten kunnen u die ondersteuning bieden door een dagdeel of de gehele dag en nacht, 24 uur, de zorg op zich te nemen in Utrecht. Samen met u kijken wij naar de zorgbehoefte door middel van een persoonlijk intake.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Utrecht

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar in Utrecht ontzorgen de cliënt en mantelzorger door zorgwerkzaamheden over te nemen. Daarbij hebben ze een signalerende rol.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Utrecht

Thuiszorg wordt vaak door een instelling of instantie geregeld, maar kan u ook zelf afnemen. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf de samenwerking aangaat met Mantelaar en direct contact heeft met Mantelaar.

Lees verder

 

Nachtzorg in Utrecht

Wat een zorgstudent kan doen tijdens een nachtdienst, is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, omdraaien of begeleiden bij dwalen bij dementie. Neem contact op als u meer wilt weten over nachtzorg in Utrecht en wat een student allemaal kan en mag doen.

Lees verder

 

Respijtzorg in Utrecht

Een dienst van Mantelaar is respijtzorg. Dit betekent dat er vervanging geregeld wordt voor de zorg van de cliënt. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een zorgstudent in Utrecht van Mantelaar. Samen met de zorgstudent maakt u afspraken over werkzaamheden en diensten.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Utrecht

Mantelaar vindt persoonlijke aandacht voor de cliënt erg belangrijk en streven ernaar om de aandacht hierop te leggen. Het allerbelangrijkste is dat u en de cliënt een veilig en vertrouwd gevoel hebben. Al onze zorgstudenten in Utrecht worden gescreend op achtergrond, opleiding, ervaring en VOG voordat we gaan matchen.

Lees verder

U bevindt zich hier: