Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Particuliere thuiszorg in Utrecht

Particuliere thuiszorg in Utrecht betekent meestal dat u zelfstandig uw zorg bepaalt. Het is geen overheidsinstantie en geen bedrijf. U of uw naaste kan zelf keuzes maken en zelf de zorg vormgeven naar zijn of haar behoefte. Bij particuliere thuiszorg heeft u regie in eigen handen. U benadert op eigen initiatief een zorgbemiddelaar zoals Mantelaar. Er is geen tussen instantie nodig zorg te regelen. Samen met Mantelaar stemt u de zorg of ondersteuning voor u of uw naaste in Utrecht af. Dit op de door u gewenste dagen en tijden. U bent contactpersoon, als cliënt of mantelzorger. Samen met u kijken wij waar de zorgbehoefte ligt en op basis daarvan gaan wij op zoek naar de perfecte match in uw regio in Utrecht.

Mevrouw de Gast en Kees Flamingen

Wanneer is particuliere thuiszorg in Utrecht van toepassing?

Wanneer uw hulp nodig heeft bij alledaagse behoeftes zoals, boodschappen doen, koken, naar toilet gaan of klaarmaken voor de dag en/of nacht. Zorg zelf regelen in Utrecht betekent vooral: zelf beslissen, zelf bepalen en ook zelf betalen. De voordelen van particuliere zorg in Utrecht zijn groot: u bent niet gebonden aan regels van instellingen of instanties, u heeft de vrijheid zelf te bepalen hoeveel diensten zorg u nodig heeft.

Waarom particuliere thuiszorg via Mantelaar in Utrecht?

Mantelaar neemt zoveel mogelijk zaken uit handen. Dit is onder andere de administratie van het afnemen van de zorg. Wij werken met een online omgeving waar u zelf veel kunt regelen met kantoor en de student. Daar kunt u onder andere de agenda en de dagboekberichten ,die de student heeft geschreven, teruglezen. Samen met de zorgstudent stemt u wens van diensten en werkafspraken af en Mantelaar zorgt voor de facturatie. Het aanvragen van een zorgstudent in Utrecht kan heel makkelijk. Benieuwd hoe het werkt? Meld u aan.

Wat zijn de kosten voor een zorgstudent van Mantelaar?

Met behulp van de uurtarieven van Mantelaar kunt u zelf bepalen hoeveel zorg u kan en wil inkopen in Utrecht. Een bezoek duurt altijd minimaal twee uur. U kunt ook kiezen voor respijtzorg in dagdelen, nachtzorg of 24 uurs zorg. Een deel kan vergoed worden vanuit PGB of verzekering en een deel zelf afnemen. Bekijk onze tarieven voor een zorgstudent.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: