Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning via Mantelaar in Veenendaal

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Veenendaal. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Utrecht.

Mantelaar biedt de meerdere diensten aan in Veenendaal

Benieuwd wat wij voor u in Veenendaal kunnen betekenen?

Diensten Veenendaal

Mantelzorgondersteuning in Veenendaal

 

Mantelzorg in Veenendaal

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor u of uw naaste in Veenendaal? Wij koppelen zorgstudenten aan cliënten en mantelzorgers. Wij komen langs voor een intake bij u of uw naaste thuis om de zorgbehoefte in kaart te brengen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Veenendaal

Deze vorm van zorg is lastig in uw eentje te dragen. Onze zorgstudenten in regio Veenendaal kunnen u die ondersteuning bieden door een dagdeel of de gehele dag en nacht, 24 uur, de zorg op zich te nemen in Veenendaal.. Samen met u kijken waar de zorgbehoefte.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Veenendaal

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar in Veenendaal ontzorgen de cliënt en mantelzorger door zorgwerkzaamheden over te nemen.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Veenendaal

Thuiszorg kan op verschillende manier geregeld worden. Dit kan via een instantie, maar ook particulier. Dit betekent dat de cliënt zelf als particulier de samenwerking aangaat met Mantelaar. In de regio Veenendaal matchen wij u met de zorgstudent. Verdere administratie is dan ook direct met Mantelaar.

Lees verder

 

Nachtzorg in Veenendaal

Wat een zorgstudent kan doen tijdens een nachtdienst, is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, omdraaien of begeleiden bij dwalen bij dementie. Neem contact op als u meer wilt weten over nachtzorg in Veenendaal en wat een student allemaal kan en mag doen.

Lees verder

 

Respijtzorg in Veenendaal

Een dienst van Mantelaar is respijtzorg. Dit betekent dat er vervanging geregeld wordt voor de zorg van de cliënt. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een zorgstudent in Veenendaal van Mantelaar. Samen met de zorgstudent stemt u de diensten af.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Veenendaal

Mantelaar vindt persoonlijke aandacht voor de cliënt erg belangrijk en streven ernaar om de aandacht hierop te leggen. Het allerbelangrijkste is dat u en de cliënt een veilig en vertrouwd gevoel hebben. Al onze zorgstudenten in Veenendaal worden gescreend op achtergrond, opleiding, ervaring en VOG voordat we gaan matchen.

Lees verder

U bevindt zich hier: