Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Veenendaal

Soms heeft een cliënt constante zorg nodig in Veenendaal. Soms vindt uw naaste het fijn dat er ‘s nachts iemand is die een oogje in het zeil houdt. Voor u is deze taak zwaar om op u te nemen, omdat u de hele nacht op moet blijven en u de volgende dag weer aan het werk moet. Dit maakt het praktisch niet haalbaar. Bij Mantelaar kunt u aangeven wat er nodig is aan nachtzorg. Wellicht heeft u vraagtekens of nachtzorg ook voor uw situatie van toepassing is of bent u opzoek naar mantelzorgondersteuning in de nacht in uw regio van Veenendaal. Meld u aan en dan nemen wij contact met u op.

Wanneer is nachtzorg in Veenendaal van toepassing?

Zorg in de nacht is een zware taak en niet iets wat je naast je werk/gezin er bij doet. Wanneer u of uw naaste dementerende is of een chronische ziekte heeft, kunnen de nachten zwaar zijn. Wij koppelen verschillende soorten zorgstudenten, omdat elke cliënt een eigen zorgbehoefte heeft. Voor cliënten die moeite hebben met lopen en staan en snel vallen, kan een student fysiotherapie uw naaste ondersteunen in de nacht. Onze studenten nemen de zorg over, zodat u dit in de nacht niet hoeft te geven.

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Veenendaal?

Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn voor u. Opeens slaapt er iemand in huis die u niet kent. Voordat de student uit de regio Veenendaal daadwerkelijk bij u aan de slag gaat, zal er eerst nog een kennismaking plaatsvinden. Om de juiste nachtzorg te kunnen geven, koppelen wij zorgstudenten die een zorggerelateerde studie in de regio van Veenendaal volgen. Is uw naaste bijvoorbeeld onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie of geneeskunde in de nacht komen ondersteunen.

Wat zijn de kosten voor een zorgstudent van Mantelaar?

Op verschillende manieren is de zorg van Mantelaar te vergoeden. Dit kan bijvoorbeeld uit het PGB en vanuit de verzekering. Een zorgstudent kan ook particulier bekostigd worden. Dit betekent dat u zelf de samenwerking met Mantelaar aangaat en u de facturen ontvangt.

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: