Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Zeist en omgeving

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Zeist. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Utrecht.

Wat voor soort diensten bieden wij in Zeist en omgeving?

Het zorgaanbod is zorg, praktische hulp en gezelschap aan in verschillende diensten.

Dagzorg: Dit is vaak een gezelschapsdienst met ook begeleiding. Helpen met aankleden, mondverzorging, hulp bij wc, samen boodschappen doen, hulp bij eten en drinken. Verschonen kan hier ook bij komen kijken. Maar ook bezoeken naar het ziekenhuis of een andere afspraak. Een dagdienst begint bij minimaal 2 uur en loopt op tot 8 uur.

Gezelschapsdienst: Deze dienst duurt bij minimaal 2 uur en kan net zoals een dagdienst ingevuld worden met klaarmaken voor de dag of de nacht, een spelletje, muziek luisteren, ommetje maken of een uitje naar een museum/concert.

Nachtzorg: Deze dienst kan gaan puur om aanwezigheid ,een oogje in het zeil, maar ook begeleiding als cliënt naar de wc moet. Dit betekent hulp bij lopen, hulp op de stoel of wc en/of billen afvegen. De nachten kunnen intensiever zijn. Soms is het zo dat er iemand gerustgesteld moet worden en de angst moet worden getemperd.

24 uurszorg: Hierbij loopt vaak de thuiszorg gewoon door en is de zorgverlener er voor de vervanging of ondersteuning van uw naaste. Taken zijn onder andere ondersteuning tijdens naar wc gaan, maar ook aansturing van de zorgvrager. Aansturen dat ze moeten eten en drinken, naar de wc moeten, klaarmaken voor de nacht, boodschappen doen, koken, samen er wat op uit en zorgen dat de nachten soepel verlopen.

Wat is het zorgaanbod in de regio Zeist?

Bent u woonachtig in de regio van Zeist en heeft u behoefte aan omdersteuning?

Diensten Zeist

Zeist

JannekeJanneke Nannen - Regiomanager

085 - 0643030
jannekenannen@mantelaar.nl

 

Mantelzorg in Zeist

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor uw naaste in Zeist? Voordat we een match maken, komen we voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u of uw naaste thuis om de behoefte van de zorg in kaart te brengen.

 

Lees verder

 

24 uurs zorg in Zeist

Een oplossing voor langdurige zorg is 24 uurs zorg in Zeist Dit betekent dat een zorgstudent stand-by staat om 24 uurs zorg te kunnen verlenen. Dit hoeft niet alleen zorg te zijn. Dit kan ook gezelschap of praktische hulp zijn.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Zeist

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar ondersteuning bieden in zorg en gezelschap in elke regio in Nieuwegein.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Zeist

Thuiszorg hoeft niet altijd door een instantie geregeld te worden, maar kan ook particulier afgenomen worden, zoals bij ons. Dit betekent dat u, als mantelzorger, zelf de directe samenwerking aangaat met Mantelaar.

Lees verder

 

Nachtzorg in Zeist

Wat een zorgstudent kan doen, is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen bij dementie. De zorgstudenten kunnen ‘lage complexe’ nachtzorg aanbieden. Naast slaapdiensten, verzorgen wij ook waakdiensten. Dit zijn tegen een ander tarief.

Lees verder

 

Respijtzorg in Zeist

Respijtzorg in Zeist betekent dat wij vervangende mantelzorg aanbieden. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door onze zorgverlener.

 

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Zeist

Mantelzorger zijn voor iemand die dementie heeft, is zwaar. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, is moeilijk. Onze zorgverleners ondersteunen u hierbij. Voor een goede voorbereiding, trainen wij de Mantelaars in omgaan met dementie.

 

Lees verder

U bevindt zich hier: