Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning aanvragen in Zeeland

Mantelaar matcht zorgstudenten aan mantelzorgers en cliënten om deze te ontzorgen. In Zeeland biedt Mantelaar haar verschillende diensten aan op het gebied van ondersteuning in de mantelzorg. Wellicht bent u zelf een mantelzorger en neemt u de zorg van uw naaste op zich. Dit kan, naast uw werk en/of gezin, erg zwaar zijn. Voor het ontzorgen van de zorg voor uw naaste kunt u bij Mantelaar terecht. Wij bieden graag de ondersteuning die het mogelijk maakt dat ieder zo lang mogelijk thuis in Zeeland kan blijven wonen. Wij zorgen voor de juiste zorg, op de juiste plek en op het juiste moment met de juiste zorgstudent. Daarom zijn wij dé specialist in mantelzorgondersteuning in Zeeland.

In Zeeland zijn wij in de volgende regio’s actief

In meerdere regio’s ondersteunt Mantelaar. Niet alleen in grote steden van Zeeland, maar ook in kleinere steden en dorpen biedt Mantelaar ondersteuning aan voor mantelzorgers en cliënten. In steden zoals Middelburg en Terneuzen ondersteunen wij, maar ook in Zierikzee en Vlissingen bieden wij nachtzorg of 24 uurs zorg aan. Wilt u weten waar wij u in kunnen ondersteunen en welke diensten wij aanbieden? Neem contact met ons op.

Vervangende mantelzorg in Zeeland

Bent u woonachtig in Zeeland en heeft u behoefte aan vervangende mantelzorgondersteuning?

Mantelzorgondersteuning in Zeeland

Waarom ondersteuning via Mantelaar?

Wij zorgen voor de juiste zorg, op de juiste plek en op het juiste moment met de juiste match. Daarom zijn wij dé specialist in mantelzorgondersteuning in Zeeland. Mantelaar koppelt zorgstudenten aan degenenen die zorg, gezelschap en praktische hulp nodig hebben. Vervangende mantelzorg, oftewel respijtzorg, kan op verschillende manieren worden vergoed. Bekijk hier de tarieven en vergoedingen via de verzekering of PGB.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: