Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Een zorgstudent in Middelburg voor uw naaste

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Middelburg. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Zeeland.

Wij bieden in de volgende regio’s zorg aan in Middelburg

Is Middelburg uw woonplaats en heeft u behoefte aan ondersteunende zorg via Mantelaar?

Diensten Middelburg

 

Mantelzorg in Middelburg

Bent u op zoek naar ondersteuning in de mantelzorg voor uw naaste in Middelburg? Wij bij Mantelaar koppelen zorgstudenten aan degenen die dit nodig hebben. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan geneeskunde, verpleegkunde of psychologie zijn en willen praktijkervaring opdoen.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Middelburg

Een oplossing voor directe zorg is 24 uurs zorg in uw regio in Middelburg. Wij komen altijd eerst langs voor een intake om de zorgbehoefte te polsen. Aan de hand hiervan gaat wij opzoek naar de perfecte zorgstudent.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Middelburg

Thuiszorg kan via een instantie of instelling geregeld worden, maar dit kan ook particulier. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf als particulier de samenwerking aangaat. Zo wordt gematcht met de zorgstudent in uw regio van Middelburg. Verdere administratie is direct met Mantelaar.

Lees verder

 

Nachtzorg in Middelburg

De zorgstudenten kunnen ‘lage complexe’ zorg aanbieden in de nacht. Dit betekent dat er geen voorbehouden handelingen plaatsvinden, zoals medicatie toedienen, wondzorg of een katheter verwisselen. Wat een zorgstudent wel kan is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen bij dementie.

Lees verder

 

Respijtzorg in Middelburg

Respijtzorg is vervangende mantelzorg en dit betekent dat er vervanging wordt geregeld voor de mantelzorger. Door een zorgstudent wordt de totale zorg van de mantelzorger overgenomen. Deze zorgstudent neemt de zorg en gezelschap op zich in verschillende soorten diensten, zoals bij dementerenden of 24 uurs zorg.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Middelburg

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar ondersteuning bieden in zorg en gezelschap bij ouderen.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Middelburg

Wat een zorgstudent kan doen bij een cliënt met dementie is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, samen wandelen of erop toezien dat uw naaste niet gaat dwalen. Zorg bij dementie kan vallen onder zorg bij dementie of 24 uurszorg. Samen met u gaan we zorgen voor de perfecte match uw regio van Middelburg.

Lees verder

U bevindt zich hier: