Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Middelburg

Mantelaar biedt de zorgdienst van 24 uurs zorg aan. Wij begrijpen dat u graag zolang mogelijk thuis wilt blijven wonen, maar dit kan niet altijd meer kan zoals u gewend bent. U heeft moeite met opstaan, douchen of met de meeste dagelijkse handelingen zoals koken, eten en zelf drinken. Dan kan 24 uurszorg in Middelburg een uitkomst bieden. Dit betekent dat er dag en nacht verzorging en gezelschap aanwezig is van een zorgstudent. Deze zorg kan gegeven worden door een samengesteld zorgteam van familie en vrienden in de omgeving van uw naaste in Middelburg en omstreken, maar Mantelaar kan u ook de nodige ondersteuning bieden door middel van zorgstudenten.

Neem contact met ons op

Wanneer is 24 uurs zorg in Middelburg van toepassing?

Het kan zo zijn dat uw naaste of cliënt de gehele dag en nacht zorg nodig heeft. Dit kan door dementie of een chronische ziekte. Tot op het heden heeft u het allemaal nog kunnen bolwerken, maar wij snappen dat zorgen voor een ander een zware taak is. Dan is de 24 uurs zorg van Mantelaar een fijne uitkomst in de regio Middelburg. Dit kan 1 dag en 1 nacht zijn, maar onze zorgstudenten zijn ook meerdere dagen achter elkaar inzetbaar. De werkzaamheden zijn samen met de student af te stemmen.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Middelburg?

De studenten van Mantelaar doen een zorggerelateerde studie. Aan de hand hiervan en uw zorgvraag gaan wij op zoek naar de perfecte match. Wij begrijpen dat het best intens kan zijn om ieder uur van de dag een student in huis te hebben die zorg geeft. Daarom vinden wij het belangrijk dat u eerst kennismaakt met de student voor de klik. Tijdens deze kennismaking bespreekt u direct welke zorgbehoefte er is en wat er verwacht wordt.

Tarieven en vergoedingen voor 24 uurs zorg in Middelburg

Voor de zorgvorm van 24 uurs zorg hanteert Mantelaar een speciaal tarief en dit is €345,12,- per 24 uur. Dit kunt zelf particulier betalen, maar er is ook de mogelijkheid om de zorgstudent vanuit het PGB te vergoeden. Ook zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van vervangende mantelzorg, zoals 24 uurs zorg.

U bevindt zich hier: