Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in de provincie Zuid-Holland

In Zuid-Holland biedt Mantelaar verschillende diensten aan op het gebied van mantelzorgondersteuning. Heeft u door omstandigheden als ziekte, een handicap of ouderdomskwalen behoefte aan hulp die dag en nacht kan worden ingezet? Dan kunt u gebruik maken van particuliere thuiszorg. Wellicht bent u zelf een mantelzorger en neemt u de zorg van uw naaste op zich. Onze zorgstudenten worden vergoed door vele verzekeringen als vervangende mantelzorg, oftewel respijtzorg.

Voor persoonlijke zorg en gezelschap kunt u altijd bij ons terecht. Wij bieden graag de ondersteuning die het voor u mogelijk maakt om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.Wij selecteren onze zorgstudenten in uw regio en zorgen voor een perfecte match met de cliënt.

In welke regio’s in Zuid-Holland zijn wij actief?

In Zuid-Holland is Mantelaar actief in meerdere regio’s. Voor mantelzorgondersteuning hoeft u niet perse in steden zoals Rotterdam of Den Haag te wonen. Ook in kleinere steden en dorpen zoals Gouda en Waddinxveen bieden wij onze nachtzorg aan. Neem contact met ons op als u hier gebruik van wilt maken en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Mantelzorgondersteuning in Zuid-Holland

Bent u woonachtig in Zuid-Holland en heeft u behoefte aan mantelzorgondersteuning?

Mantelzorgondersteuning in Zuid-Holland

Waarom uw zorg via Mantelaar?

Wij zijn dé specialist in mantelzorgondersteuning. Mantelaar koppelt medisch studenten aan ouderen voor zorg en gezelschap zodat u de juiste zorg, op de juiste plek hebt en op het juiste moment. Vervangende mantelzorg, respijtzorg, kan op verschillende manieren worden vergoed. Bekijk hier de tarieven.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar op 085 0643030.

U bevindt zich hier: