Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Den Haag voor uw naaste

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Den Haag. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Zuid Holland.

Mantelaar ondersteunt bij de volgende zorgdiensten in Den Haag

Is Den Haag uw woonplaats en heeft u behoefte aan ondersteunende zorg via Mantelaar?

Diensten Den Haag

Den Haag
 

Mantelzorg in Den Haag

Bent u op zoek naar ondersteuning in de mantelzorg voor u of uw naaste in Den Haag? Wij bij Mantelaar koppelen zorgstudenten aan degenen die dit nodig hebben. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan geneeskunde of verpleegkunde zijn en ze hebben allemaal affiniteit met de zorg.

Lees verder

 

Nachtzorg in Den Haag

Mantelzorger zijn voor iemand die dementeert kan heel zwaar zijn. Deze heeft meestal ook veel zorg nodig in de nacht. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, kan moeilijk zijn. Voor de zorg van uw naaste in de nacht heeft Mantelaar in Den Haag de dienst nachtzorg.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Den Haag

Deze vorm van zorg is lastig in uw eentje te dragen. Onze zorgstudenten kunnen u die ondersteuning bieden door een dagdeel of de gehele dag en nacht, 24 uur, de zorg op zich te nemen in Den Haag. Samen met u kijken waar de zorgbehoefte.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Den Haag

Thuiszorg kan via een instantie geregeld worden, maar dit kan ook particulier. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf als particulier de samenwerking aangaat. Zo wordt gematcht met de zorgstudent in uw regio van Den Haag. Verdere administratie is dan ook direct met Mantelaar.

Lees verder

 

Respijtzorg in Den Haag

Respijtzorg is vervangende mantelzorg en dit betekent dat er vervanging wordt geregeld voor de mantelzorger. Door een zorgstudent wordt de totale zorg van de mantelzorger overgenomen. Deze zorgstudent neemt de zorg en gezelschap op zich in verschillende soorten diensten, zoals bij dementerenden of 24 uurs zorg.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Den Haag

Wat een zorgstudent kan doen bij een cliënt met dementie is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, samen wandelen of erop toezien dat uw naaste niet gaat dwalen. Zorg bij dementie kan vallen onder zorg bij dementie of 24 uurs zorg. Samen met u gaan we zorgen voor de perfecte match uw regio van Den Haag.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Den Haag

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudenten van Mantelaar bieden ondersteuning in de zorg en gezelschap bij ouderen.

Lees verder

U bevindt zich hier: