Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtdiensten in zorg in Den Haag

Nachtzorg is een vorm van zorg die voor ieder in Den Haag is die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht. Het kan zo zijn dat u of uw naaste in de nacht dwaalt of onrustig is. Dan is het fijn dat er iemand is die ondersteuning biedt en de zorg op zich neemt, zodat u door kan slapen. Voor de nachtzorg in Den Haag kunt u een zorgstudent van Mantelaar inzetten. Mantelaar kan snel schakelen en vindt het belangrijk om goed te luisteren naar uw zorgvraag. Wij streven ernaar om altijd de meest geschikte zorgstudent aan onze cliënten te koppelen, ook al is de vraag soms op korte termijn.

Den Haag

Neem contact met ons op

Nachtdiensten in Den Haag

Iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht, komt in aanmerking voor nachtzorg in Den Haag. Cliënten met bijvoorbeeld dementie kunnen gaan dwalen in de nacht en onrustig zijn. Dan is het fijn dat iemand een nachtdienst komt doen en de zorg van uw naaste op zich neemt. Nachtzorg is niet alleen in de ouderenzorg van toepassing, maar ook wanneer u een kind heeft met een handicap of een chronische ziekte. Dan is nachtzorg meestal ook niet te combineren met dagelijkse werkzaamheden. Misschien vraagt u zich af of nachtdiensten in de zorg ook voor uw situatie van toepassing zijn. Bij Mantelaar kijken we samen waar de zorgbehoefte ligt.

Waarom nachtdiensten via Mantelaar in Den Haag?

Wij begrijpen dat iemand in huis hebben voor nachtzorg best ingrijpend kan zijn. Opeens is er nog iemand in huis die u nog niet zo goed kent. Voordat de zorgstudent bij u aan de slag gaat voor een nachtdienst, gaat u eerst nog kennismaken. Onze studenten doen een zorggerelateerde studie. Op basis van uw zorgvraag en hun studie, maken wij de perfecte match. Tijdens dit gesprek maakt u samen met de zorgstudent afspraken over de werkzaamheden tijdens de nachtdiensten. Wat het leuke voor de zorgstudenten van Mantelaar is dat zij direct praktijkervaring opdoen voor hun studie.

Wat zijn de kosten voor een zorgstudent van Mantelaar?

Vanuit verschillende bronnen kan een zorgstudent van Mantelaar vergoed worden. Dit kan bijvoorbeeld uit PGB en vanuit de verzekering, maar een zorgstudent kan ook particulier betaald worden. Dit betekent dat u een factuur van Mantelaar zelf krijgt.

Een zorgstudent in de nacht van Mantelaar is € 15,55 per uur. Dit tarief geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Als u een zorgstudent voor een volledige nacht wilt inzetten, betaalt u in totaal €139,95 -. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens naar 24 uurs zorg of vervangende mantelzorg, oftewel respijtzorg.

Nachtdienst met slapen

De nachtdiensten kunnen waakdiensten zijn, maar ook met slaapperiodes. Is het zo dat de zorgstudent 3 keer in de nacht zorg moet leveren, dan zal er een ander tarief aanhangen. Dit komt omdat de zorg soms erg intensief kan zijn. Komt het voor dat de student zorg moet leveren, dan nemen wij contact met u op.

U bevindt zich hier: