Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Ouderenzorg in Den Haag

Ouderenzorg in Den Haag is van toepassing als uw familielid, kennis of buur niet meer functioneert zoals vroeger. Lichamelijk en geestelijk is diegene niet meer hetzelfde. Uw naaste kent u als een allert persoon die u attendeerde op alle verjaardagen of elke dag naar de winkel fietste. Ineens gaat dat achteruit. Er wordt weleens wat vergeten, of soms heel veel… en dat is best confronterend. Uw naaste weet niet meer welke dag het is, opstaan wordt stroever en zelfstandig naar het toilet gaan is niet meer mogelijk. Men zegt ook wel: je bent zo oud als je je voelt! Maar u merkt het duidelijk: Uw naaste is echt ‘ouder’ en heeft hulp nodig bij de dagelijkse bezigheden.

Mevrouw Dekkker

Neem contact met ons op

Wanneer is ouderenzorg in Den Haag van toepassing?

Ondersteuning bij ouderenzorg in Den Haag is van toepassing als uw naaste niet meer voor zichzelf kan zorgen. Dit kan lichamelijk of geestelijk zijn. Uw naaste of cliënt vergeet sneller afspraken of activiteiten of zelfs dat diegene moet drinken op de dag. Bij dit soort handelingen is het essentieel dat uw naaste of cliënt hulp krijgt. Misschien vraagt u zich af of ouderenzorg in Den Haag ook voor uw situatie van toepassing is. Wij kijken daar graag samen met u naar.

Waarom ouderenzorg via Mantelaar in Den Haag?

Wij koppelen zorgstudenten die een zorggerelateerde studie in Den Haag volgen. Deze zorgstudenten helpen met zorg en gezelschap. Is uw naaste bijvoorbeeld onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie of fysiotherapie ondersteunen. Bij Mantelaar kunt u zelf aangeven wat voor soort zorg u of uw naaste in Den Haag nodig heeft. Dit maakt het praktisch niet haalbaar en daarom kunt u een zorgstudent in Den Haag van Mantelaar inzetten. Voor onze studenten zijn de werkzaamheden praktische werkervaring. Het is daarom een win-win situatie.

Tarieven en vergoedingen voor ouderenzorg in Den Haag

Op verschillende manieren is de zorg van Mantelaar in Den Haag te vergoeden. Vanuit het PGB en verzekering zijn mogelijkheden. Een zorgstudent kan ook particulier betaald worden. Dit betekent dat u zelf de samenwerking met Mantelaar aangaat en niet met nog een partij ertussen.

U bevindt zich hier: