Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Particuliere thuiszorg in Den Haag

Particuliere thuiszorg in Den Haag betekent meestal dat u zelfstandig uw zorg bepaalt. Het is geen overheidsinstantie en geen bedrijf. U of uw naaste kan zelf keuzes maken en zelf de zorg vormgeven naar zijn of haar behoefte. Bij particuliere thuiszorg heeft u regie in eigen handen. U benadert op eigen initiatief een zorgbemiddelaar zoals Mantelaar. Er is geen tussen instantie nodig zorg te regelen. Samen met ons stemt u de zorg of ondersteuning voor u of uw naaste in Den Haag af. Dit op de door u gewenste dagen en tijden. U bent ,als cliënt of mantelzorger, ons directe contactpersoon. Samen met u kijken wij waar de zorgbehoefte ligt en op basis daarvan gaan wij op zoek naar de perfecte match in uw regio in Den Haag.

Mevrouw de Gast en Kees Flamingen

Neem contact met ons op

Wanneer is particuliere thuiszorg in Den Haag van toepassing?

Wanneer uw hulp nodig heeft bij alledaagse behoeftes zoals, boodschappen doen, koken, naar toilet gaan of klaarmaken voor de dag en/of nacht. Zorg zelf regelen in Den Haag betekent vooral: zelf beslissen, zelf bepalen en ook zelf betalen. De voordelen van particuliere zorg in Den Haag zijn groot: u bent niet gebonden aan regels van instellingen of instanties, u heeft de vrijheid zelf te bepalen hoeveel diensten zorg u nodig heeft.

Waarom particuliere thuiszorg via Mantelaar in Den Haag?

Mantelaar neemt zoveel mogelijk zaken uit handen. Dit is onder andere de administratie van het afnemen van de zorg. Wij werken met een online omgeving waar u zelf veel kunt regelen met kantoor en de student. Daar kunt u onder andere de agenda en de dagboekberichten ,die de student heeft geschreven, teruglezen. Samen met de zorgstudent stemt u wens van diensten en werkafspraken af en Mantelaar zorgt voor de facturatie. Het aanvragen van een zorgstudent in Utrecht kan heel makkelijk. Benieuwd hoe het werkt? Meld u aan.

Tarieven en vergoedingen voor particuliere thuiszorg in Den Haag

Mantelaar is op verschillende manieren te vergoeden in Den Haag. Dit kan bijvoorbeeld uit het PGB of vanuit de verzekering. Aantal zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van ondersteunende mantelzorg.

Een zorgstudent kan ook particulier betaald worden. Dit betekent dat u zelf de samenwerking met Mantelaar aangaat en niet met nog een partij ertussen. Onze tarieven zijn:

Dagtarief 7:00 uur - 22:00 uur: €20,52 per uur

Nachttarief 22:00 uur- 7: 00 uur : €15,55 per uur

24 uurstarief: €14,38 per uur

U bevindt zich hier: