Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Dordrecht

Bij Mantelaar bepaalt u uw zorg en persoonlijke aandacht in Dordrecht. Onze studenten studeren in Dordrecht een zorggerelateerde studie en hebben affiniteit met zorg geven en aandacht voor de cliënt. Wij willen dat u gelukkig en thuis in Dordrecht oud wordt en bieden onze studenten aan in de veilige omgeving van het huis van uw naaste. Ze geven bij verschillende zorg werkzaamheden ondersteuning, maar geven ook de persoonlijke aandacht die net zo belangrijk is.

Mantelzorgondersteuning van Mantelaar voor uw naaste in elke regio van Dordrecht

Onze zorgstudenten studeren in Dordrecht en zijn daarom woonachtig in Dordrecht. Ons streven is om de perfecte match te maken door u met een student uit dezelfde regio te koppelen. Dit maakt het contact met de student flexibel en is het maken van afspraken makkelijk.

Mantelaar ondersteunt bij de volgende zorgdiensten in Dordrecht

Is Dordrecht uw woonplaats en heeft u behoefte aan ondersteunende zorg via Mantelaar?

Diensten Dordrecht

Mantelzorgondersteuning in Rotterdam

Regeling gemeente Dordrecht

De gemeente Dordrecht heeft een regeling die vervangende mantelzorg vergoedt. De regeling bestaat uit 48 uur mantelzorgondersteuning en is vrij te besteden. Er is geen eigen bijdrage nodig.

Neem contact met ons op

Dagbesteding. Mantelaar als alternatief.

De dagbesteding is dicht. Zorgvragers zitten op het moment thuis. De druk op mantelzorgers wordt steeds groter en zij kunnen niet altijd geven wat de zorgvrager nodig heeft.

Klik hier voor meer info

Mantelzorg in Dordrecht

Bent u op zoek naar mantelzorgondersteuning voor uw naaste in Dordrecht? Wij koppelen zorgstudenten aan degenen die dit nodig hebben. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan geneeskunde, verpleegkunde of psychologie zijn en ze hebben allemaal affiniteit met de zorg.

Lees verder

 

Nachtzorg in Dordrecht

Mantelzorger zijn voor iemand die dementeert kan heel zwaar zijn. Deze heeft meestal ook veel zorg nodig in de nacht. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, kan moeilijk zijn. Voor de zorg van uw naaste in de nacht heeft Mantelaar in Dordrecht de dienst nachtzorg.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Dordrecht

Thuiszorg kan via een instantie geregeld worden, maar dit kan ook particulier. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf als particulier de samenwerking aangaat. Zo wordt gematcht met de zorgstudent in uw regio van Dordrecht. Verdere administratie is dan ook direct met Mantelaar.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Dordrecht

Een oplossing voor langdurige zorg is 24 uurs zorg in uw regio in Dordrecht. Wij komen altijd eerst langs voor een intake om de zorgbehoefte te achterhalen. Aan de hand hiervan gaat wij maken wij de perfecte zorgmatch.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Dordrecht

Wat een zorgstudent kan doen bij een cliënt met dementie is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, samen wandelen of erop toezien dat uw naaste niet gaat dwalen. Zorg bij dementie kan vallen onder zorg bij dementie of 24 uurszorg. Samen met u gaan we zorgen voor de perfecte match uw regio van Dordrecht.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Rotterdam

De zorgstudent van Mantelaar ondersteuning bieden in zorg en gezelschap bij ouderen. Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk meestal niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken.

Lees verder

 

Respijtzorg in Dordrecht

Respijtzorg is vervangende mantelzorg en dit betekent dat er vervanging wordt geregeld voor de mantelzorger in Dordrecht. Door een zorgstudent wordt de totale zorg overgenomen. Deze zorgstudent neemt de zorg en gezelschap op zich in verschillende soorten diensten, zoals bij dementerenden of 24 uurs zorg.

Lees verder

U bevindt zich hier: