Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Leiden

Bij Mantelaar bepaalt u uw zorg en persoonlijke aandacht in Leiden. Onze studenten studeren in Leiden een zorggerelateerde studie en hebben affiniteit met zorg geven en aandacht voor de cliënt. Wij willen dat u gelukkig en thuis in Leiden oud wordt en bieden onze studenten aan in de veilige omgeving van het huis van uw naaste. Ze geven bij verschillende zorg werkzaamheden ondersteuning, maar geven ook de persoonlijke aandacht die net zo belangrijk is.

Mantelzorgondersteuning van Mantelaar voor uw naaste in elke regio van Leiden

Onze zorgstudenten studeren in Leiden of Den Haag en zijn daarom woonachtig in Leiden Ons streven is om de perfecte match te maken door u met een student uit dezelfde regio te koppelen. Dit maakt het contact met de student flexibel en zijn diensten makkelijk in te plannen.

Mantelaar ondersteunt bij de volgende zorgdiensten in Leiden

Is Leiden uw woonplaats en heeft u behoefte aan ondersteunende zorg via Mantelaar?

Diensten Leiden

Mantelzorgondersteuning in Leiden

 

Mantelzorg in Leiden

Bent u op zoek naar mantelzorgondersteuning voor uw naaste in Leiden? Wij koppelen zorgstudenten aan degenen die dit nodig hebben. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan geneeskunde, verpleegkunde of psychologie zijn en ze hebben allemaal affiniteit met de zorg.

Lees verder

 

Nachtzorg in Leiden

Mantelzorger zijn voor iemand die dementeert kan heel zwaar zijn. Deze heeft meestal ook veel zorg nodig in de nacht. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, kan moeilijk zijn. Voor de zorg van uw naaste in de nacht heeft Mantelaar in Leiden de dienst nachtzorg.

Lees verder

 

24 uurs zorg in Leiden

Een oplossing voor langdurige zorg is 24 uurs zorg in uw regio in Leiden. Wij komen altijd eerst langs voor een intake om de zorgbehoefte te achterhalen. Aan de hand hiervan gaat wij maken wij de perfecte zorgmatch.

Lees verder

 

Particuliere thuiszorg Leiden

Thuiszorg kan via een instantie geregeld worden, maar dit kan ook particulier. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf als particulier de samenwerking aangaat. Zo wordt gematcht met de zorgstudent in uw regio van Leiden. Verdere administratie is dan ook direct met Mantelaar.

Lees verder

 

Respijtzorg in Leiden

Respijtzorg is vervangende mantelzorg en dit betekent dat er vervanging wordt geregeld voor de mantelzorger. Door een zorgstudent wordt de totale zorg van de mantelzorger overgenomen. Deze zorgstudent neemt de zorg en gezelschap op zich in verschillende soorten diensten, zoals bij dementerenden of 24 uurs zorg.

Lees verder

 

Zorg bij dementie in Leiden

Wat een zorgstudent kan doen bij een cliënt met dementie is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, samen wandelen of erop toezien dat uw naaste niet gaat dwalen. Zorg bij dementie kan vallen onder zorg bij dementie of 24 uurszorg. Samen met u gaan we zorgen voor de perfecte match uw regio van Leiden.

Lees verder

 

Ouderenzorg in Leiden

Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken. De zorgstudent van Mantelaar ondersteuning bieden in zorg en gezelschap bij ouderen.

Lees verder

U bevindt zich hier: