Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Leiden

Bij Mantelaar vinden wij het belangrijk dat u zolang mogelijk thuis kan blijven wonen. Thuis is waar het hart is, uw huis in uw stad Leiden. Het kan zo zijn dat u of uw naaste dag en nacht zorg nodig heeft en u daarbij ondersteuning nodig heeft. Dit valt onder 24 uurs zorg. Bij Mantelaar begrijpen we dat dit best intens kan zijn, omdat dit betekent dat er elk uur van de dag iemand bij u langskomt in Leiden om te ondersteunen. Graag kijken we samen met u waar uw behoefte ligt.

Zorgstudenten van Mantelaar

Neem contact met ons op

Wanneer is 24 uurs zorg in Leiden van toepassing?

U of uw naaste in Leiden heeft de gehele dag en nacht zorg nodig. Dit kan door dementie of een chronische ziekte komen. Tot op het heden heeft u het allemaal nog kunnen bolwerken, maar bij Mantelaar kunnen wij het ons voorstellen dat zorg voor een ander een zware taak is. Dan is de 24 uurs zorg van Mantelaar een fijne uitkomst in de regio Leiden. Dit kan 1 dag en 1 nacht zijn, maar onze zorgstudenten zijn ook meerdere dagen achter elkaar inzetbaar. De werkzaamheden zijn samen met de student af te stemmen. Een zorgstudent staat in Leiden voor u klaar om 24 uurs zorg te geven. Neem contact op om te kijken of u in aanmerking komt.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Leiden?

Onze zorgstudenten doen een zorggerelateerde studie in Leiden en zetten zich naast hun studie flexibel in. Wij snappen dat het spannend kan zijn, ieder uur van de dag en nacht iemand in huis te hebben. Daarom komt de zorgstudent eerst langs om te kijken om kennis te maken. Tijdens deze afspraak leert u elkaar kennen en maakt u afspraken over de werkzaamheden van de zorgstudent. Wij vinden het belangrijk dat de zorgstudent uit dezelfde regio van Leiden komt als de zorgbehoevende, zodat deze afspraken makkelijk te maken zijn.

Tarieven en vergoedingen voor 24 uurs zorg in Leiden

Voor de zorgvorm van 24 uurs zorg hanteert Mantelaar een speciaal tarief en dit is €345,12,- per 24 uur. Dit kunt zelf particulier betalen, maar er is ook de mogelijkheid om de zorgstudent vanuit het PGB te vergoeden. Ook zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van vervangende mantelzorg,zoals 24 uurs zorg.

U bevindt zich hier: