Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Leiden

In bepaalde zorgsituaties kan nachtzorg een uitkomst bieden voor een cliënt. Steeds meer mensen hebben behoefte aan meer zorg, maar willen dit thuis ontvangen in hun eigen veilige omgeving. Daarom kiezen ze voor nachtzorg. Dit kan best intens zijn, want dit betekent dat u of uw naaste in de nacht hulp nodig heeft. Hiervoor wordt meestal een zorgteam van vrienden en familieleden paraat gemaakt die elkaar afwisselt in het verzorgen van uw naaste. Wij ontzorgen het zorgteam in de nacht door de zorg en praktische hulp in Leiden over te nemen.

Leiden

Neem contact met ons op

Wanneer is nachtzorg in Leiden van toepassing?

Als uw naaste of cliënt gehele in de nacht zorg en praktische hulp nodig heeft in een regio in Leiden. Onze zorgstudenten bieden die ondersteuning aan om de cliënt en mantelzorger te ontzorgen de gehele nacht door. De mantelzorger kan dan doorslapen zonder zich zorgen te maken over de zorg van de cliënt. Voor de nachtzorg kunt u een zorgstudent van Mantelaar inzetten. Mantelaar kan snel schakelen en wij zorgen ervoor dat uw zorgvraag voorop staat. Samen met u zoeken we naar de perfecte match in Leiden voor de cliënt en zorgstudent.

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Leiden?

Wij willen altijd de beste match in Leiden maken tussen de cliënt en zorgstudent, ook al is de vraag soms op korte termijn. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen na de persoonlijke intake, een voorstel te kunnen doen met 1 of meerdere zorgstudenten in uw regio. Wat het leuke voor de zorgstudenten in Leiden is dat zij direct praktijkervaring opdoen voor hun studie. Het is een win-win situatie.

Wat zijn de kosten voor een zorgstudent van Mantelaar?

Vanuit verschillende bronnen wordt een zorgstudent in Leiden vergoed. Dit kan bijvoorbeeld uit PGB en vanuit de verzekering, maar een zorgstudent kan ook particulier betaald worden. Dit betekent dat u een factuur van Mantelaar zelf krijgt.

Een zorgstudent in de nacht in Leiden is € 15,55 per uur. Dit tarief geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Als u een zorgstudent voor een volledige nacht wilt inzetten, betaalt u in totaal €139,95,-. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens naar 24 uurs zorg of vervangende mantelzorg, oftewel respijtzorg.

Nachtdienst met slapen

De nachtdiensten kunnen waakdiensten zijn, maar ook met slaapperiodes. Is het zo dat de zorgstudent 3 keer in de nacht zorg moet leveren, dan zal er een ander tarief aanhangen. Dit komt omdat de zorg soms erg intensief kan zijn. Komt het voor dat de student zorg moet leveren, dan nemen wij contact met u op.

U bevindt zich hier: