Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Rotterdam voor uw naaste

Mantelaar biedt hoogwaardige zorg in Rotterdam. Wij werken met zorgstudenten die u in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de zorg voor uw naaste zodat u weer wat tijd voor u zelf heeft.

We bieden zorg aan in alle grote steden in Zuid Holland.

Wij bieden de volgende vormen van zorg aan in Rotterdam

Woont u in Rotterdam en heeft u behoefte aan mantelzorgondersteuning van een zorgstudent?

Diensten Rotterdam

MilkoMilko Roodnat - Regiomanager

085 - 0643030
milkoroodnat@mantelaar.nl

VGZ Rotterdampakket

Iedereen met het VGZ Rotterdampakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 21 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar. 

Klik hier voor meer info

Mantelzorg in Rotterdam

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor uw naaste in Rotterdam? Kijk dan niet verder! Wij koppelen studenten aan degenen die dit nodig hebben. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan geneeskunde, verpleegkunde of psychologie zijn en ze hebben allemaal affiniteit met de zorg.

Lees verder

Nachtzorg in Rotterdam

Wat een zorgstudent kan doen tijdens een nachtdienst is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen uw naaste. De lichte zorgtaken. Nachtzorg kan vallen onder zorg bij dementie of 24 uurszorg. Samen met u gaan we op zoek naar de beste match  in Rotterdam.

Lees verder

24 uurs zorg in Rotterdam

Een oplossing voor vervangende mantelzorg is 24 uurs zorg in Rotterdam. Dit betekent dat een zorgstudent stand-by staat om 24 uurs zorg te kunnen verlenen. Dit hoeft niet alleen zorg te zijn. Dit kan ook gezelschap of praktische hulp zijn. 

Lees verder

Particuliere thuiszorg Rotterdam

Thuiszorg kan op verschillende manier geregeld worden. Dit kan via een instantie, maar ook particulier. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf als particulier de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo wordt gematcht met de zorgstudent in uw buurt van Rotterdam. Verdere administratie is dan ook direct met Mantelaar.

Lees verder

Respijtzorg in Rotterdam

Wat is respijtzorg? Dit is vervangende mantelzorg en betekent dat er vervanging wordt geregeld voor de mantelzorger. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een professional, in ons geval een zorgstudent. Deze zorgstudent neemt de zorg en praktische hulp over en zorgt voor daarbij voor gezelschap. 

Lees verder

Zorg bij dementie in Rotterdam

Mantelzorger zijn voor iemand die dementie heeft kan heel zwaar zijn. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, is moeilijk. Wij ondersteunen daar graag bij door even de zorg en hulp over te nemen. Zodat u als mantelzorger wat tijd voor uzelf heeft. Onze studenten leren om te gaan met dementie.

Lees verder

Ouderenzorg in Rotterdam

Wij bieden ondersteuning in zorg, hulp en gezelschap bij ouderen. Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk meestal niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken.

Lees verder

U bevindt zich hier: