Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Mantelzorgondersteuning in Rotterdam voor uw naaste

Mantelaar vindt de juiste balans tussen zorg en gezelschap voor degenen die het nodig hebben in Rotterdam. Wij werken met zorgstudenten die u in de veilige omgeving van hun huis ondersteuning bieden. Een zorgstudent van Mantelaar kan u bij verschillende werkzaamheden ondersteunen op het gebied van zorg, gezelschap en praktische hulp. We bieden zorg in alle grote steden in Zuid- Holland.

Mantelzorgondersteuning van Mantelaar voor uw naaste in elke regio van Rotterdam

Onze zorgstudenten studeren in Rotterdam en zijn daarom woonachtig in Rotterdam. Dit betekent dat we proberen elke zorgstudent en cliënt met elkaar te matchen in dezelfde regio. Zo zijn de studenten flexibel in te zetten en kan er snel geschakeld worden over diensten.

Wij bieden de volgende vormen van zorg aan in Rotterdam

Woont u in Rotterdam en heeft u behoefte aan directe zorg van een zorgstudent?

Diensten Rotterdam

VGZ Rotterdampakket

Iedereen met het VGZ Rotterdampakket is ruim aanvullend verzekerd. Zo heeft u recht op minimaal 21 dagen zorg én gezelschap van een zorgstudent van Mantelaar. 

Klik hier voor meer info

Mantelzorgondersteuning in Rotterdam

Mantelzorg in Rotterdam

Bent u op zoek naar vervangende mantelzorg voor uw naaste in Rotterdam? Mantelaar koppelt zorgstudenten aan degenen die dit nodig hebben. De zorgstudenten van Mantelaar doen allemaal een zorggerelateerde studie. Dit kan geneeskunde, verpleegkunde of psychologie zijn en ze hebben allemaal affiniteit met de zorg.

Lees verder

Nachtzorg in Rotterdam

Wat een zorgstudent kan doen tijdens een nachtdienst is erop toezien dat de medicatie wordt ingenomen, glaasje water aangeven of begeleiden bij dwalen uw naaste. Nachtzorg kan vallen onder zorg bij dementie of 24 uurszorg. Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte match uw regio van Rotterdam.

Lees verder

Particuliere thuiszorg Rotterdam

Thuiszorg kan op verschillende manier geregeld worden. Dit kan via een instantie, maar ook particulier. Bij Mantelaar betekent dit dat de cliënt zelf als particulier de samenwerking aangaat met Mantelaar en zo wordt gematcht met de zorgstudent in uw regio van Rotterdam. Verdere administratie is dan ook direct met Mantelaar.

Lees verder

24 uurs zorg in Rotterdam

Een oplossing voor directe zorg is 24 uurs zorg. Voordat we een match maken, komen we voor een vrijblijvende en persoonlijke intake bij u (of uw oudere) thuis om de behoefte van het bezoek in kaart te brengen.

Lees verder

Respijtzorg in Rotterdam

Wat is respijtzorg? Dit is vervangende mantelzorg en dit betekent dat er vervanging wordt geregeld voor de mantelzorger. De totale zorg van de mantelzorger wordt overgenomen door een professional, in ons geval een zorgstudent. Deze zorgstudent neemt de zorg en gezelschap op zich in verschillende soorten diensten, zoals nachtdiensten.

Lees verder

Zorg bij dementie in Rotterdam

Mantelzorger zijn voor iemand die dementeert kan heel zwaar zijn. U wilt zo goed mogelijk zorgen voor uw naaste en uw naaste in deze situatie zien, kan moeilijk zijn. Voor de zorg van uw naaste met dementie heeft Mantelaar in Rotterdam de zorgstudent die mantelzorgondersteuning kan bieden.

Lees verder

Ouderenzorg in Rotterdam

De zorgstudent van Mantelaar ondersteuning bieden in zorg en gezelschap bij ouderen. Bij ouder worden nemen geestelijke en lichamelijke functies meestal geleidelijk af. Uw naaste is lichamelijk en geestelijk meestal niet meer zo sterk zoals vroeger en kan wel hulp gebruiken.

Lees verder

U bevindt zich hier: