Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

24 Uurs zorg in Rotterdam

24 uurs zorg kan in bepaalde situaties echt een uitkomst bieden voor u en uw naaste. We willen graag dat zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar dit kan niet altijd meer. Dan kan 24 uurs zorg een uitkomst bieden. Dit betekent dat er dag en nacht verzorging en gezelschap aanwezig is voor de cliënt. Deze zorg kan gegeven worden door een samengesteld zorgteam van familie en vrienden in de omgeving van uw naaste in Rotterdam, maar hier kan Mantelaar u ook de nodige ondersteuning in bieden door middel van zorgstudenten.

Neem contact met ons op

Wanneer is 24 uurs zorg in Rotterdam van toepassing?

Het kan zo zijn dat uw naaste of cliënt de gehele dag en nacht zorg nodig heeft. Dan is de 24 uurs zorg van toepassing in de regio Rotterdam. Dit kan 1 dag en 1 nacht zijn, maar onze zorgstudenten zijn ook meerdere dagen achter elkaar inzetbaar. De werkzaamheden zijn samen met de student af te stemmen. Een zorgstudent staat in Rotterdam voor u klaar om 24 uurs zorg te geven.

Waarom 24 uurs zorg via Mantelaar in Rotterdam?

Steeds meer mensen hebben behoefte aan meer zorg en kiezen dan voor 24 uurs zorg. Dit kan best intens zijn, want dit betekent dat uw naaste of cliënt elk uur van de dag hulp nodig heeft. De zorgstudenten van Mantelaar zijn flexibel in te zetten en vinden het fijn als ze voor een langere periode een cliënt kunnen ondersteunen. Bij Mantelaar vinden wij het belangrijk om goed naar de zorgvraag te luisteren. Samen met u en de zorgstudent gaan we op zoek naar de perfecte match.

Tarieven en vergoedingen voor 24 uurs zorg in Rotterdam

Voor deze vorm van zorg hanteert Mantelaar een speciaal 24 uurs zorg tarief. Dit tarief heeft een totaal pakket waarbij elke uur van de dag een zorgstudent van Mantelaar langskomt om zorg te verlenen.

Een zorgstudent van Mantelaar kan vergoed worden uit verschillende bronnen zoals PGB en vanuit de verzekering.

Mantelaar heeft een partnership met verzekeraar VGZ. Wanneer u of degene die mantelzorg nodig heeft, verzekerd is met een aanvullend pakket via VGZ, komt u in aanmerking voor een vergoeding. VGZ kan u vertellen hoeveel dagen per jaar u recht heeft op respijtzorg of klik hier om dit zelf op te vragen. Ook andere zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van vervangende mantelzorg.

U bevindt zich hier: