Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtzorg in Rotterdam

Soms heeft uw naaste constante zorg nodig en soms vindt degene het fijn dat er ‘s nachts iemand is die een oogje in het zeil houdt. Voor u is deze taak zwaar om op u te nemen, omdat u de hele nacht op moet blijven en u de volgende dag weer aan het werk moet. Dit maakt het praktisch niet haalbaar. Bij Mantelaar geef u zelf aan wat er nodig is aan nachtzorg. Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn voor u. Opeens slaapt er iemand bij u in huis die u niet kent. Voordat de student daadwerkelijk bij u aan de slag gaat, zal er eerst nog een kennismaking plaatsvinden. Tijdens dit gesprek kunt u samen met de zorgstudent afspraken maken over de werkzaamheden van de nachtdiensten.

Rotterdam

Neem contact met ons op

Wanneer nachtzorg in Rotterdam?

Iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht, komt in aanmerking voor nachtzorg in Rotterdam. Cliënten met dementie kunnen gaan dwalen in de nacht en kunnen nog wel eens onrustig zijn. Dan is het fijn dat iemand een nachtdienst komt doen en de zorg van uw naaste op zich neemt. Wanneer u een kind heeft met een handicap of een chronische ziekte, kunnen de nachten ook zwaar zijn. Misschien vraagt u zich af of nachtdiensten in de zorg ook voor uw situatie van toepassing is. Wij kijken daar graag samen met u naar.

Waarom nachtzorg via Mantelaar in Rotterdam?

Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn. Opeens is er nog iemand in huis die u nog niet zo goed kent. Voordat de zorgstudent bij u aan de slag gaat voor een nachtdienst,gaat u eerst nog kennismaken. Tijdens dit gesprek kunt u samen met de zorgstudent afspraken maken over de werkzaamheden van de nachtdiensten. Wat het leuke voor de zorgstudenten van Mantelaar is, dat zij direct praktijkervaring opdoen als zij bij ingezet worden als vervangende mantelzorg of als zij een nachtdienst draaien.

Tarieven en vergoedingen voor nachtzorg in Rotterdam

Een zorgstudent in de nacht van Mantelaar is € 15,55 per uur. Dit tarief geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Als u een zorgstudent voor een volledige nacht wilt inzetten, betaalt u in totaal €139,95,-. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens naar 24 uurs zorg of respijtzorg.

Nachtdienst met slapen

De nachtdiensten zijn met slaapperiodes. Is het zo dat de zorgstudent 3 keer in de nacht zorg moet leveren, dan zal er een ander tarief aanhangen. Dit komt omdat de zorg soms erg intensief kan zijn. Komt het voor dat de student zorg moet leveren, 3 keer in de nacht, dat zullen wij na de nachtdienst contact met u opnemen.

U bevindt zich hier: