Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Nachtdiensten in zorg

Bij Mantelaar kunt u zelf aangeven wat voor soort zorg u nodig heeft. Het kan voorkomen dat uw naaste in Rotterdam constante zorg nodig heeft. Deze taak kan erg zwaar zijn voor u als u, naast het verzorgen van uw naaste, de volgende dag aan het werk moet. Dit maakt het praktisch niet haalbaar. Via Mantelaar kunt u een zorgstudent inzetten om de zorg in de nacht op zich te nemen. Onze zorgstudenten volgen een zorggerelateerde studie zoals geneeskunde of psychologie. Is uw naaste misschien onrustig, angstig of verward, dan kan een student psychologie een nachtdienst komen werken. Voor cliënten die moeite hebben met lopen en staan en snel vallen, kan een student fysiotherapie uw naaste ondersteunen in de nacht. Heeft uw naaste toch behoefte aan verpleegtechnische handelingen? Dan kan een geneeskundestudent of verpleegkunde student met sommige handelingen daarbij helpen.

Neem contact met ons op

Nachtdiensten in de zorg in Rotterdam

Iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in de nacht, komt in aanmerking voor nachtzorg in Rotterdam. Cliënten met dementie kunnen gaan dwalen in de nacht en kunnen nog wel eens onrustig zijn. Dan is het fijn dat iemand een nachtdienst komt doen en de zorg van uw naaste op zich neemt. Wanneer u een kind heeft met een handicap of een chronische ziekte, kunnen de nachten ook zwaar zijn. Misschien vraagt u zich af of nachtdiensten in de zorg ook voor uw situatie van toepassing is. Wij kijken daar graag samen met u naar.

Waarom nachtdiensten via Mantelaar in Rotterdam?

Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn. Opeens is er nog iemand in huis die u nog niet zo goed kent. Voordat de zorgstudent bij u aan de slag gaat voor een nachtdienst,gaat u eerst nog kennismaken. Tijdens dit gesprek kunt u samen met de zorgstudent afspraken maken over de werkzaamheden van de nachtdiensten. Wat het leuke voor de zorgstudenten van Mantelaar is, dat zij direct praktijkervaring opdoen als zij bij ingezet worden als vervangende mantelzorg of als zij een nachtdienst draaien.

Wat zijn de kosten voor een zorgstudent van Mantelaar?

Een zorgstudent in de nacht van Mantelaar is € 14.45 per uur. Dit tarief geldt tussen 22.00 uur en 7.00 uur. Als u een zorgstudent voor een volledige nacht wilt inzetten, betaalt u in totaal €130,-. U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden naar wens naar 24 uurs zorg of respijtzorg.

Nachtdienst met slapen

De nachtdiensten zijn met slaapperiodes. Is het zo dat de zorgstudent 3 keer in de nacht zorg moet leveren, dan zal er een ander tarief aanhangen. Dit komt omdat de zorg soms erg intensief kan zijn. Komt het voor dat de student zorg moet leveren, 3 keer in de nacht, dat zullen wij na de nachtdienst contact met u opnemen.

U bevindt zich hier: