Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Ouderenzorg in Rotterdam

Iedereen wordt ouder en kan daar soms wel wat hulp gebruiken in Rotterdam. De één wat sneller dan de ander en wij bij Mantelaar bieden graag die ondersteuning in Rotterdam aan. Ouder worden betekent dat u lichamelijk en geestelijk minder gaan presteren. Dit is een geweten en ieder doet dit op haar/zijn eigen manier. De groep ouderen in Rotterdam groeit enorm. Er is steeds meer en een bredere behoefte aan voorzieningen en zorg voor ouderen. Rotterdam staat als stad voor een enorme uitdaging om kwalitatief goede zorg aan te blijven bieden in de toekomst.

Mevrouw Dekkker

Neem contact met ons op

Wanneer is ouderenzorg in Rotterdam van toepassing?

Iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning bij het ouder worden, komt in aanmerking voor ouderenzorg in Rotterdam. Cliënten met dementie kunnen gaan dwalen in de nacht en kunnen nog wel eens onrustig zijn. Dan is het fijn dat iemand een dienst voor zorg, gezelschap of praktische hulp komt doen. Misschien vraagt u zich af of ouderenzorg in Rotterdam ook voor uw situatie van toepassing is. Wij kijken daar graag samen met u naar.

Waarom ouderenzorg via Mantelaar in Rotterdam?

Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn. Opeens is er iemand die voor u zorgt die u nog niet zo goed kent. Voordat de zorgstudent bij u aan de slag gaat voor een dienst, gaat u eerst nog kennismaken.Tijdens dit gesprek kunt u samen met de zorgstudent afspraken maken over de werkzaamheden van de zorg. Wat het leuke voor de zorgstudenten van Mantelaar is, dat zij direct praktijkervaring opdoen als zij bij ingezet worden als zorgondersteuning. Wij selecteren onze studenten uit Rotterdam zorgvuldig.

Wat zijn de kosten voor een zorgstudent van Mantelaar in Rotterdam?

Mantelaar werkt samen met bijvoorbeeld de verzekering VGZ in de regio Rotterdam. Wanneer u of degene die mantelzorg nodig heeft, verzekerd is met een aanvullend pakket via VGZ, komt u in aanmerking voor een vergoeding. VGZ kan u vertellen hoeveel dagen per jaar u recht heeft op respijtzorg of klik hier om dit zelf op te vragen. Ook andere zorgverzekeringen vergoeden steeds vaker een vorm van vervangende mantelzorg.

U kunt uiteraard het bezoek uitbreiden in Rotterdam naar wens naar 24 uurs zorg of respijtzorg.

U bevindt zich hier: