Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
Menu

Particuliere thuiszorg in Rotterdam

Particuliere thuiszorg in Rotterdam betekent dat u zelfstandig uw zorg bepaalt. Er is geen overheidsinstantie en geen bedrijf als tussenpersoon. U of uw naaste kan zelf keuzes maken en zelf de zorg vormgeven naar eigen behoefte. Bij particuliere thuiszorg in Rotterdam heeft u de regie in handen over uw zorg. U benadert op eigen initiatief een zorgbemiddelaar zoals Mantelaar. U geeft deze de opdracht om de zorg of ondersteuning voor u of uw naaste in Rotterdam te zoeken. Dit op de door u gewenste dagen en tijden. U bent contactpersoon, als cliënt of mantelzorger. Samen met u kijken wij waar de zorgbehoefte ligt en op basis daarvan gaan wij op zoek naar de perfecte match in uw regio in Rotterdam.

Mevrouw de Gast en Kees Flamingen

Neem contact met ons op

Wanneer is particuliere thuiszorg in Rotterdam van toepassing?

Wanneer u ondersteuning nodig heeft bij alledaagse activiteiten zoals koken, naar toilet gaan of klaarmaken voor de dag en/of nacht. Particuliere zorg in Rotterdam betekent: zelf beslissen, zelf bepalen en ook zelf betalen. De voordelen van deze vorm in Rotterdam zijn groot. U bent niet gebonden aan regels van instanties. Plus u heeft de vrijheid zelf te bepalen hoeveel uren zorg u nodig heeft van de zorgstudent en u betaalt alleen daar voor.

Wat zijn de kosten voor een zorgstudent van Mantelaar?

Een zorgstudent voor particuliere inzet €20,52 . Dit tarief geldt tussen 7:00 uur en 22.00 uur. Als u een zorgstudent voor een dag en nacht wilt inzetten, betaalt u in totaal €345,45-. Dan komt u in de vorm van 24 uurs zorg.

Waarom particuliere thuiszorg via Mantelaar in Rotterdam?

Mantelaar neemt zoveel mogelijk zaken uit handen, zoals de administratie van de zorgafname. Dit doen wij door middel van een online omgeving waar u zelf veel kunt regelen. Daar kunt u onder andere de agenda en de dagboekberichten teruglezen die de studenten na elke dienst schrijven. Samen met de zorgstudent stemt u diensten en werkafspraken af. Mantelaar zorgt voor de financiële afhandeling. Het aanvragen van een zorgstudent in Rotterdam kan heel makkelijk. Benieuwd hoe het werkt en of de inzet wordt het mogelijk vergoed?

U bevindt zich hier: