Logo Mantelaar

De Mantelaar Academy!

De Mantelaar Academy biedt een uitdagende, op maat gemaakte leerroute doormiddel van microlearning en live masterclasses. Hierdoor groei je in zowel kennis & vaardigheden als in salaris.

Logo Mantelaar Academy

In samenwerking met verschillende experts hebben wij de Mantelaar Academy app gecreëerd. Binnen onze app leer jij wat Mantelaar is, wat de werkzaamheden zijn en leer je meer over de onderstaande onderwerpen.

Dementie

Mantelaar Academy Dementie Module

1 op de 5 mensen krijgt dementie. In deze module leer je over dementie in al haar vormen. Je leert hoe je moet handelen in bepaalde situaties en hoe je de cliënt het beste kan ondersteunen.

Nacht & 24 Uurszorg

Mantelaar Academy Nacht- en 24-uurszorg Module.

Binnen deze module leer je meer over wat Nacht & 24 Uurszorg precies is, hoe je je het beste kan voorbereiden op een dienst en waar de werkzaamheden uit bestaan.

Powerskills

Mantelaar Academy Powerskills Module

In deze reeks leren we je verschillende vaardigheden die goed van pas komen. Tijdens je werk maar ook privé. De kunst van vragen stellen en luisteren bijvoorbeeld. En hoe je jouw grenzen bewaakt.

ADL

Mantelaar Academy ADL Module

Veel van jouw collega-zorgstudenten gingen je voor: helpen bij Algemene Dagelijkse Levenshandelingen. Wassen/aankleden, hulp bij toiletgang en steunkousen. Leer meer en ga aan de slag!

Sluit elke module af met een unieke Masterclass!

Zodra je een module hebt voltooid krijg je een uitnodiging voor een toffe masterclass! In de masterclass gaan we dieper in over het specifieke onderwerp, bespreken we jouw ervaringen en die van jouw collega-zorgstudenten en is er ruimschoots de tijd om de expert vragen te stellen die jou verder helpen.