Logo Mantelaar

Wat te doen bij een aanvraag?

Bent u op zoek naar hulp voor uw cliënt en de mantelzorger? Wij helpen daar graag bij. Met gedreven zorgverleners bieden wij mantelzorgondersteuning aan, zodat de cliënt geholpen is en de mantelzorger op adem kan komen. Wilt u meer weten? Start de oriëntatie.

Waarom mantelzorgondersteuning via Mantelaar?

Mantelaar is de specialist op het gebied van mantelzorgondersteuning. Onze Mantelaars geven de zorg, hulp en het stukje gezelschap aan de zorgvrager. Dit kunnen lichte verpleegtechnische handelingen zijn of een kopje koffie of een samen een wandeling maken. Wij zorgen ervoor dat de mantelzorger wordt ontzorgt en deze tijd voor zichzelf kan nemen.


Hier kunt u zien wie onze mantelaars zijn en waarbij zij kunnen ondersteunen. Een zorgstudent is bijvoorbeeld een erg goede aanvulling op de thuiszorg. Bekijk ook onze werkwijze voor een volledig beeld.

Wat kunt u verwachten van onze mantelzorgondersteuning?

Ondersteuning bij de cliënt thuis, door bekwame, energieke en gedreven zorgverleners. Wij kiezen voor zorgverleners die leergierig zijn en daardoor zich makkelijk aanpassen aan uw specifieke situatie en een open blik hebben voor de zorgvraag en de behoefte van de mantelzorger. Iedere dag zien wij de waarde van deze combinatie.

Ondersteuning van Mantelaar

Wij zijn al 8 jaar lang de specialist in mantelzorgondersteuning en onze missie is om mantelzorgondersteuning zo normaal te maken als de oppas en hulp in huis. Onze jonge gedreven zorgverleners zijn daadkrachtig en flexibel. Wij vertellen niet hoe het moet, maar wij passen ons aan de zorgsituatie. Wij signaleren, acteren en rapporteren. Tegelijkertijd brengen wij leven in de dagen van de zorgvrager en komt de mantelzorger tot rust. Keer op keer wordt bevestigd dat de combinatie van jong en oud een gouden combinatie is.

“Ik kreeg tijd voor mijzelf terug. Tijd die ik zonder zorgen over mijn moeder kan inplannen zoals ik dat wil.”

Waar wij in ondersteunen:

Samen een kop koffie of thee drinken;
Spelletjes doen;
Hulp bij toiletgang (ook in de nacht);
Steunkousen aantrekken;
Wassen en aankleden;
Begeleiding naar medische afspraken.

Wie zijn onze Mantelaars?

Onze Mantelaars doen een (para)medische studie zoals verpleegkunde, geneeskunde, ergotherapie, social work en fysiotherapie of ze hebben aantoonbare ervaring in de zorg. Onze Mantelaars signaleren, acteren en rapporteren.

Lees meer over onze Mantelaars

Meer weten over
mantelzorg-ondersteuning

Zorg, gezelschap, praktische hulp;
Dag, nacht en 24 uurs zorg;
Waar, wanneer en hoe u dit wilt.