Logo Mantelaar

Voor zorgprofessionals

Mantelzorger word je plotseling. Dat weten wij als geen ander. Mantelzorgondersteuning is het meest effectief wanneer het tijdig wordt ingezet. Wanneer de mantelzorger het allemaal nog aankan. Wij werken intensief samen met zorgprofessionals door heel het land om te zorgen dat mantelzorgers tijdig worden geholpen met ondersteuning. Wij maken graag kennis.

In mijn werk kom ik ontzettend veel mantelzorgers tegen bij wie het water tot aan de lippen staat. Ondersteuning van Mantelaar, als aanvulling op de reguliere zorg, is werkelijk goud waard.

Casemanager Karin Mijn ervaring is dat Mantelaar snel schakelt, makkelijk mee in contact is te komen en altijd tot het uiterste gaat om mij (en mijn cliënten) te helpen.
Zorg wordt vergoed
Mantelaar schakelt snel
De kracht van jong en oud

Wat kunt u verwachten als zorgprofessional?

Samen bespreken we de zorgvraag van uw client

Bij het intakegesprek bespreken de zorgsituatie van uw client, de haalbaarheid en verwachting van de zorgvraag. Soms betekent dit dat wij eerst inventariseren of er mogelijkheden zijn. Maar het kan ook betekenen dat wij direct een intake inplannen.

Wij kijken met u naar de financieringsmogelijkheden

Wij stellen de volgende vragen: Is er respijtzorg mogelijk? Waar zijn de cliënt en mantelzorger verzekerd? Heeft de cliënt een indicatie? Hebben wij een samenwerking met uw gemeente? Particulier is altijd mogelijk.

We selecteren voor uw cliënt

Onze zorgverleners volgen een (para)medische studie. Wij selecteren de beste match op motivatie, hobby’s, interesses, ervaring en kennis. Maar ook op het plezier dat zij hebben in het helpen van mantelzorgers.

Wij houden u op de hoogte

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen zoals de match, de intake, over het eerste bezoek en de rest van het verloop. Als er bijzonderheden zijn stellen wij u hiervan op de hoogte.

Zorg doen we Samen

Nacht en 24 uurs zorg

Meer informatie

Wanneer zet u ons in?

Meer informatie

Hoe vraagt u mantelzorgondersteuning aan voor uw cliënt?

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Hoe snel kunnen jullie starten?

Hoe verloopt de financiering?

In welke regio’s zijn jullie actief?

Hoe screenen jullie de Mantelaars?

Wat is de achtergrond van de Mantelaars?

Transparant in mantelzorg

Wij worden beoordeeld met een 9.4 en daar zijn wij heel erg trots op!

Meer weten over
mantelzorg-ondersteuning

Zorg, gezelschap, praktische hulp;
Dag, nacht en 24 uurs zorg;
Waar, wanneer en hoe u dit wilt.