Logo Mantelaar

Werkgebied

Wij ondersteunen door heel Nederland mantelzorgers. Bekijk hier welke diensten wij in jouw regio leveren.

Wist jij al dat de vraag naar zorg in Nederland met de dag toeneemt? Dit betekent ook dat het aantal mantelzorgers blijft stijgen en de hulp van mantelzorgondersteuners zoals de hulp van jou nog belangrijker wordt.

Bij Mantelaar helpen wij mantelzorgers en onze cliënten door heel Nederland. Als jij aan de slag gaat als zorgstudent en zorg in combinatie met gezelligheid weet te bieden, dan kan een van de volgende regio’s jouw nieuwe werkplek worden:

Het werkgebied van Mantelaar

In welke werkgebieden kan ik als mantelaar dagdiensten bieden?

Ben jij overdag naast je studie 2 tot 4 uur per week beschikbaar? Dan kunnen vele van onze cliënten jouw hulp en gezelligheid goed gebruiken. Als zorgstudent bij Mantelaar kun je dagdiensten draaien. Op het moment bieden wij mantelzorgondersteuning aan in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Dordrecht, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Arnhem, Leiden en Haarlem.

Een korte dagdienst van 2 tot 4 uur kan bijvoorbeeld bestaan uit het maken van een wandeling, het begeleiden naar een doktersafspraak of het halen van boodschappen.

In welke werkgebieden kan ik als mantelaar nachtdiensten bieden?

Doe relevante werkervaring op door het bieden van nachtzorg in een van de mooie steden van Nederland. Als zorgstudent kun je nachtdiensten draaien in Noord-Holland zoals Amsterdam en Haarlem.

Woon je in het zuiden van het land? Ook daar biedt Mantelaar nachtdiensten en dagdiensten van 8 uur per dag aan. Je kunt hier als zorgstudent onder andere nachtzorg bieden in Den Bosch, Dordrecht, Tilburg en Eindhoven.Natuurlijk is Mantelaar ook actief met nachtdiensten in Leiden, Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Nijmegen.

24 uurs zorg bieden als zorgstudent

Woon je op Texel, Terschelling of misschien wel in Limburg? Het maakt niet uit waar je woont. Mantelaar biedt 24 uurs zorg door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Dat is ideaal, want zo kun jij in je eigen regio relevante werkervaring opdoen.