Logo Mantelaar

Zorgstudenten

Een echte bijdrage leveren aan onze samenleving? Relevante werkervaring naast je studie? Zelf je werktijden bepalen en ook nog is lekker verdienen? #ikbenmantelaar. Voor je het weet ben jij het ook!

"het voelt voor mij totaal niet als werk maar ik doe ontzettend veel praktijkervaring op"

Milou - Mantelaar sinds 2017 Geneeskunde - 3 jaar ervaring met dementie
Praktijkervaring
Sociaal-Maatschappelijk
Goed verdienen

Wat kan je verwachten als zorgverlener?

Voor een lange periode dezelfde cliënt

Veel van onze cliënten hebben behoefte aan structuur en continuïteit. Daarom proberen wij de cliënt aan een vaste Mantelaar te koppelen. Super fijn, want zo kunnen jullie elkaar goed leren kennen. Wel belangrijk dat jij voor langere tijd beschikbaar blijft om hen te bezoeken. Reken op vaste, wekelijkse afspraken. Deze zijn meestal flexibel in te plannen op dagen/tijden die voor jou goed uitkomen.

Mantelaar Academy

Bij Mantelaar zet jij je eerste stappen in het zorgvak. Wij begeleiden je daar graag bij. Het kan best spannend zijn om voor het eerst een cliënt met dementie te bezoeken of een 24 uursdienst te draaien. In de Mantelaar Academy leer jij hoe je omgaat met verschillende situaties. Je groeit in kennis, kunde en salaris!

Een leuke community met verschillende zorgverleners en activiteiten

Wij werken met zorgverleners van verschillende opleidingen, zoals geneeskunde, psychologie en ergotherapie. Dit maakt dat wij een erg dynamische community hebben, waarin je veel van elkaar kan leren. Ook kun jij meehelpen om Mantelaar nóg beter op de kaart te zetten. Denk aan de introweken van de hogeschool/uni en lid te worden van het flyerteam. Ten slotte hebben we regelmatig leuke winacties!

Wij doen de administratie

Wanneer je bij ons werkt, kun je je bezoeken zelf inplannen in onze app. Jouw loonstrookje vind je iedere maand in de mijn-mantelaar omgeving. Jouw vakantiedagen en vakantiegeld betalen we meteen uit, en je bouwt ook nog eens pensioen op!

Veelgestelde vragen

Hoeveel krijg ik betaald als Mantelaar?

Krijg ik reisvergoeding?

In welke regio’s zijn jullie actief?

Hoeveel uur is een dienst meestal?

Zijn de diensten flexibel in te plannen?

Transparant in mantelzorg

Wij worden beoordeeld met een 9.4 en daar zijn wij heel erg trots op!

Meer weten over
mantelzorg-ondersteuning

Zorg, gezelschap, praktische hulp;
Dag, nacht en 24 uurs zorg;
Waar, wanneer en hoe u dit wilt.