Logo Mantelaar

Salaris en Werktijden

Op deze pagina vind je meer informatie over het salaris, wat voor dienstverband wij aanbieden en wat de werktijden zijn.

Werktijden

Je werktijden en diensten als mantelzorgondersteuner zijn bij Mantelaar flexibel in te plannen. Natuurlijk bespreek je de werktijden en zorgdagen met jouw cliënt, zodat hij of zij hulp in de buurt heeft wanneer het nodig is.

Om samen met je cliënt een hechte band op te bouwen is het belangrijk dat je regelmatig en iedere week een bezoek aan hem of haar brengt. Dit betekent dat je werktijden als mantelzorgondersteuner niet iedere week hetzelfde zullen zijn.

Je werktijden kunnen tijdens je diensten ook nog veranderen. Misschien is het wel zo gezellig dat jullie nog even een wandeling maken of een kopje thee drinken. Soms gebeurt er ook iets onverwachts met je cliënt en heeft hij of zij jouw hulp nog wat langer nodig.

Wij vragen jou om tijdens het inplannen van je diensten er rekening mee te houden dat een dienst als mantelzorgondersteuner minimaal 3 uur is. Het advies is om diensten van minimaal 4 uur te draaien.

Kortom, jij bepaalt je eigen werktijden en wij vragen jou om minimaal 4 uur per week beschikbaar te zijn voor je cliënten.

Salaris

Jouw inzet wordt door ons gewaardeerd met een goed salaris, maar ook met vele extra’s. Een baan in de zorg bij Mantelaar verdient goed en je salaris als Mantelaar kan iedere maand variëren afhankelijk van jouw werktijden. Per uur verdien je als mantelzorgondersteuner tussen € 8,97 – € 17,48. Naast je werk en salaris als mantelzorgondersteuner krijg je ook de volgende extra’s bij Mantelaar:

  • alleen maar blije gezichten van ons, de mantelzorgers en onze cliënten;
  • een maatschappelijk betrokken baan naast je studie;
  • relevante werkervaring;
  • een goed salaris in de zorg;
  • verschillende trainingen om jezelf verder te ontwikkelen in de zorg;
  • regelmatig nieuwe, maar vooral leuke winacties;·     
  • een leuke beloning voor iedere nieuwe Mantelaar die jij aan ons voorstelt.

Wil je naast een goed salaris en de extra’s ook een reisvergoeding? Dan kun je dit overleggen met de huidige mantelzorger van jouw cliënt.

Kom werken bij Mantelaar!

Ondersteuning van Mantelaar

Wij zijn sinds 2015 dé specialist in mantelzorgondersteuning en onze missie is om mantelzorgondersteuning zo normaal te maken als de oppas en hulp in huis. Onze gedreven zorgverleners zijn daadkrachtig en flexibel. Wij vertellen niet hoe het moet, maar wij passen ons aan de zorgsituatie. Wij signaleren, acteren en rapporteren. Tegelijkertijd brengen wij leven in de dagen van de zorgvrager en komt de mantelzorger tot rust.

“Ik kreeg tijd voor mijzelf terug. Tijd die ik zonder zorgen over mijn moeder kan inplannen zoals ik dat wil.”

Waar wij in ondersteunen:

Samen een kop koffie of thee drinken;
Spelletjes doen;
Hulp bij toiletgang (ook in de nacht);
Steunkousen aantrekken;
Wassen en aankleden;
Begeleiding naar medische afspraken.

Wie zijn onze Mantelaars?

Onze Mantelaars doen een (para)medische studie zoals verpleegkunde, geneeskunde, ergotherapie, social work en fysiotherapie of ze hebben aantoonbare ervaring in de zorg. Onze Mantelaars signaleren, acteren en rapporteren.

Lees meer over onze Mantelaars

Meer weten over
mantelzorg-ondersteuning

Zorg, gezelschap, praktische hulp;
Dag, nacht en 24 uurs zorg;
Waar, wanneer en hoe u dit wilt.